LES DEUX

ISABEL MARANT

Indlægget er sponsoreret

img_4325Jeg er ekstremt beæret over, at have fået lov til at være brand ambassadør for Aarhusianske Isabel Marant, som ligger i Volden i hjertet af Aarhus. Hvis der er nogen af læserne der følger med på min Instagram profil, @kristianbrandt, så har jeg også allerede fremvist blot nogle af de vilde items som huserer i den virkelig lækre kollektion.

Indtil nu, har super populære Isabel Marant kun designet tøj til kvinder, men sidste år valgte hun at debutere hendes første herrekollektion, SS18, under modeugen i Paris – Den kollektion er nu også landet i Aarhus. Om kollektionen selv, siger den franske designer, at hun blev inspireret af rock ikoner, som er kendte for at bære items som egentlig er til kvinder. Androgyne mænd som har maskulinitet, har været nøglen for denne kollektion. Af kendte kunstnere nævner hun selv, David Bowie, Kurt Cobain, Mick Jagger m.fl. Isabel siger det ganske fint; “Alle kan bære en oversize sweater, men et par shiny læderbukser eller en tanktop som viser meget bryst, det kræver at man har selvtillid som en gud”.

img_4060imageUndertegnet i den nye ‘Leaper jakke’ i Kaki, ‘Obi Sweater’, samt nogle af mine yndlings sneakers, ‘Bryce’

Og selvom der er nogle ret vilde items i hendes nye kollektion, som klart også ville være en direkte udfordring til min egen maskulinitet, så er der også mere jordnære items som er til den mere gense mand, men stadig med kant som gør at man vil skille sig ud. Og her har Aarhusianske Isabel Marant som er ejet af MN Retail, været rigtig dygtige til, at vælge tøj ud som både følger tidens tendenser, men hvor jeg samtidig tænker, at det også er tidsløst, elegant og i den helt rette vintage ånd som jeg lever og ånder så meget for. Samtidig har butikken valgt, kun at have et lille sortiment af hvert enkelt stykke tøj eller sko – Og det er jeg kæmpe fan af. Jeg kan ikke sige det nok! Det er så kedeligt at ligne alle andre, og det klæder Aarhus, at vi nu atter har en butik hvor man kan gå ind og få noget tøj i et begrænset oplag som både er af høj kvalitet, men som også kan give det ekstra til ens garderobe der gør at man står skabt. Hvad end det er til hverdag, i arbejdssammenhæng eller noget helt tredje.

img_4326-2De lækre ‘Kaynee’ sneakers til højre skriger på min kammerat, Alexander, og nok også ret mange andre mænd der gerne vil have en fed sneaker som har noget kant, og som jo på mange måder udfordrer den snart udkørte Balenciaga sneaker som alle har. Et lille tip, prøv noget alle andre ikke har 😉

img_4330

img_4329-2Print er et gennemgående tema i kollektionen – Særligt er jeg ret vild med skjorten til venstre som jeg dog har valgt i rødlige nuancer i stedet (Se sidste billede i indlægget). ‘Samuel’ uldtrøjen til højre er helt klart øverst på listen til de lidt køligere sommeraftener og med brug i sensommeren samt efteråret.

img_4332

img_4336img_4328Butikken har ikke kun en rigtig lækker location, den er virkelig også lækkert indrettet. Faktisk i tro ånd mod det boheme Univers som Isabel Marant er så kendt for. Udover dette, så er det nogle ekstremt søde piger der arbejder i butikken. Det er, og har været alfa omega for mit samarbejde. Søde og smilende altid, med et dejligt vink indefra butikken hvis jeg er på farten og ikke lige har tid til at kigge ind, og når jeg har, jamen så bliver jeg altid mødt med åbne arme og en oprigtig interesse; ikke kun for vores samarbejde, men også mig som person.

img_4333-2

img_2381I et af mine absolut favorit items fra SS18 kollektionen, ‘Iggy skjorten’

I kan følge med på Instagram, @mnretailaarhus eller også så synes jeg klart at I skal kigge ned og se kollektionen live.

 

6 comments

 • Noah

  Tak, Kristian. Du skrev, at det var udkørt med en bestemt type sko og har tidligere været indigneret over andres påklædning – på godt og ondt. Det skal der være plads til! Men… Personligt, er jeg bare træt af smagsdommeriet. Fx Peter Falktoft. Når PF sidder i 10 kilometers højde i et fly som sender 22 ton CO2 ud i atmosfæren i minuttet, og efter eget udsagn hat brugt en million på sneakers, skal han ikke prædike om vi alle skal passe på klimaet 1.000 gange hurtigere end vi gør nu. Det bliver hurtigt træls i længden, at høre på den slags hykleri. Er du enig? Og jeg tror Majoritten af bloggere tror de har en høj troværdighed, og er meget selektive med deres samarbejder. Alligevel, er det tit de samme ting på samme tidspunkt, der bliver reklameret for af dig og dine kolleger. I bliver inviteret af et pr bureau for lidt lækkert foræret og så er i oppe og køre. Pt. Kahler-vaser man selv er kreativ med, ure fra et dansk mærke, E-cooking produkter, bestseller-ejet produkter, og holdningskorigeret tøj mm. Hvis du også læser Modeblade, er det endnu værre som læser med reklamer såvel eksplicitte som inpliciterte, og der mener de jo også de har styr på juraen men det er ikke helt tilfældet, hvorfor alle må se lidt indad – store som små fisk. Jeg læser med her.. og er jo ikke på “vagt” ifht det du siger! Da jeg altid har antaget, at det var personlig smag snarere end købt smag, men det svært at blive klog på trods i er dikteret til at tydeliggøre spons indhold. Bare en ærlig udmelding fra en forvirret læser, der er blevet mere og mere skeptisk, desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Hej igen 🙂

   Hvad Peter Falktoft gør og siger, må stå for hans regning. Det vil jeg ikke kommentere på 🙂 Jeg synes ikke, at jeg reklamere for mange af de samme ting som andre gør – Måske jeg tager fejl igen? For at tage udgangspunkt i E-Cooking som er det eneste brand jeg lige har arbejdet med, som du nævner, så sendte de nogle produkter til mig, for at se om det var noget jeg kunne lide 🙂 Der var hverken krav om Instagram posts, stories, blog indlæg m.m. Heller ikke hvis jeg kunne lide dem. Jeg lavede indlægget/stories/Instagram posts fordi jeg oprigtigt syntes det var nogle super gode produkter, som jeg stadig bruger den dag i dag – Og som jeg køber for egne penge. Selv hvis de tilbyder at sende flere produkter (igen uden nogen form for ønske af reklame) takker jeg faktisk nej – Jeg synes jeg har fået rigeligt. Måske vi laver et (betalt) samarbejde i fremtiden? Who knows?! – Det ville i såfald være et oprigtigt ønske om at reklamere for nogle super gode produkter 🙂 About Vintage (urmærket som du måske sikkert har set på min Instagram profil) var også for at se om jeg kunne lide uret. Igen, ingen form for ønske om reklame, posts m.m. men noget jeg har postet af egen fri vilje. Også ift. omfanget af, hvad der er blevet postet! Om der så er mange andre der har arbejdet med de førnævnte brands, det skal jeg ikke kunne sige?! Jeg kan kun konstatere, at jeg ikke har været nede i banken og indkassere et kæmpe sum penge, for at reklamere for noget jeg reelt set ikke kan lide eller lade som om, “at jeg er oppe at køre over det” 🙂

   Men jeg kan sagtens forstå, at det er en jungle at navigere i. Jeg kan kun sige for mit vedkommende, at jeg ikke har særligt mange sponsoreret indlæg, fordi jeg virkelig kun siger ja til det kan lide, og køber ret så meget tøj selv! At jeg måske havner i et produkt som så viser sig, at være noget jeg kan li’, og som måske mange andre også reklamere for, er jo så uheldigt ift. “ægtheden” af reklamen for jer forbrugere/læsere. Om hvorvidt andre bare har sagt ja for pengene – Det skal jeg ikke kunne sige?! Jeg kan sige for mig selv – Det ville jeg aldrig gøre.

   Men jeg lytter til dine pointer, og tager dem naturligvis til mig – Om end jeg synes du putter mig i en kategori jeg ikke synes jeg selv er i. Men igen, man ser sig jo selv på én måde, måske andre opfatter en anderledes?! Og det er jo også fint, at få at vide. Så er man i hvert fald bevidst om det 🙂

   Rigtig go’ aften.

   De bedste hilsner
   Brandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Noah

   Hej Igen 🙂
   – Peter Falktoft, er blot en reference-ramme. En person med en so-me-presence, der har en rækkevidde og noget på hjertet, er jo ofte dem, der inviteres af Pr-bureauer, korrekt? Uanset om man er i Aarhus, Kbh eller andre steder i landet, er en lille håndfuld bloggere invitereret når nyt, skal præsenteres i den by. Det jo ikke tilfældigt, at de kontakter dig når et ur skal lanceres, eller møbel butik åbner eller der er en anden begivenhed. Du for en god oplevelse, noget gratis af den ene eller anden art, hvorfor du er tilbøjelig til at syntes godt om det? Menneskelig natur. Man hører sjældent om en influencer, der er inviteret til noget som kritiserer eventet og produktet til, det er gået min næse forbi. I mener at har høj troværdighed, selektive ifht samarbejder og jeg siger, at det er en sandhed med modifikationer. Da i mere eller mindre reklamerer for de samme events, produkter og butikker. Med alt ære og respekt, er du ingen undtagelse i den henseende. Lur mig om du ikke er til stede når der åbner en ny møbel butik, ny tøjbutik, madsted, mm og poster om det i samme omfang på din primære platform. Jeg kan vitterligt ikke se forskellen.. Men, jeg også blot en læser. Når du ser dig i spejlet og jeg ser dig i spejlet, er det samme person – men ikke nødvendigvis de samme ting vi ser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Korrekt. Selvfølgelig vil firmaer gerne have, at deres produkt når ud til så mange som muligt! Det giver jo sig selv – Eksponering er jo målet. Jeg har nu været til mange events, hvor jeg ingenting har fået, og ganske vist har postet noget fra eventet, men det var vist mere for at få et billede af mit outfit, en egentlig at poste noget fra selve eventet 😛 (Har også være til events hvor jeg intet har postet 😉 ) Du har ret i, at mange ikke kritiserer et produkt eller et samarbejde, men for mit vedkommende kan jeg dog sige, at jeg er 100% ærlig, og aldrig nogensinde ville omtale noget jeg ikke brød om. Jeg lavede for et godt stykke tid siden, et indlæg om Beoplay og deres kundeservice som jeg fandt helt og aldeles urimelig – Nu kender du mig jo ikke, men alle i min omgangskreds ved, at jeg siger min mening. Det er også derfor, at de ofte spørger mig til råds om alt, fordi de ved, at de får et 100% ærligt svar! Sådan er det også ift. de sociale medier. Men det er jo naturligvis let for mig at sige – Du kan jo kun tage mine ord for gode 🙂 Og, så vil jeg sige, at jeg har været heldig med de få samarbejdspartnere jeg trods alt har haft – Virkelig søde mennesker, hvor service, produkt og brand har været 100% efter min bog.

   Jeg er ikke til vanvittig mange events, fordi de fleste events foregår i København – Men er da til lidt her i Aarhus fordi der så sjældent (desværre) sker noget. Har lige været til åbning af en ny møbelforretning faktisk – Jeg postede fra eventet (fordi jeg helt seriøst manglede et outfitbillede #desperattype) og så kan man jo så sige – Reklame for butikken?! Tja, det er det vel, men jeg har ingen betaling fået for det, jeg har ikke følt mig tvunget til at poste noget, og det var heller ikke fordi jeg gik hjem med en ny sofa eller ny reol 🙂 Ift. butikker, synes jeg faktisk også, at jeg personligt, er ret begrænset. Broadway & Sons er jo nærmest den eneste forretning som jeg p.t reklamerer for hele tiden (Har aldrig fået betaling, sponsoreret tøj) fordi jeg oprigtig elsker den forretning. Og så måske lidt Isabel Marant, hvor vores samarbejde faktisk er ophørt, men elsker deres herre kollektion, så jeg poster det. (Og må købe det jeg gerne vil have – Fedt tøj, men også ret dyrt :/ ) Det har været en lang uge, måske jeg glemmer nogen?! Men jeg synes egentlig det er ret lang tid siden jeg har haft et sponsoreret samarbejde med et tøjbrand?

   Jeg kan kun være mig; nogen kan lide mig, andre kan ikke – Sådan er verden nu en gang 🙂 Men jeg kan læse, at vi ikke er helt på samme side (og det er ganske fint), om end jeg sagtens kan se nogle af de pointer du kommer med ift. bloggere og influencers måde at agere på. Jeg vil i hvert fald lukke den her, men skulle du få lyst til en kop kaffe en dag, hvor vi måske i virkeligheden bedre kunne komme frem med vores synspunkter, så må du sige til 🙂 Skriveri frem og tilbage kan ofte ende i misforståelser eller mangel på forklaring.

   Rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noah

  Tak for tippet, Kristian, men hvordan er det unikt at berette om sponsoreret indhold? Kan ikke helt se, hvordan det skulle være kritisabelt at iklæde sig noget andre har (Balenciaga), istedet for noget du bliver betalt for at rose? Er lidt træt af det smagsdommeri især bloggere og influencer som tror de er hævet over flokdyr-mentaliteten. Især når nogle af jer rask væk roser tampon, skønhedsprodukter og andet pjat på samme tid grundet betaling fra samme sponsorat. Er glad for forbruger ombudsmanden er begyndt og holde lidt øje med jeres skjulte reklamer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Hej Noah. Først og fremmest tak fordi du læser med – Det er værdsat 🙂 Jeg forstår dog ikke helt din pointe. Hvorhenne i indlægget kritiserer jeg folk der klæder sig som andre? Jeg bruger ordet “udkørt” fordi jeg mener alle går i den – Det er for mig ikke unikt. Men det er ikke ensbetydende med, at jeg ikke synes folk må gå i det. Folk skal have fuldstændig lov til, at gå i det, de har lyst til (Spørg min vennekreds, jeg er den første der beder dem om at stoppe, hvis de kommenterer på folks påklædning). Mener også jeg skriver “et lille tip” og ikke “lad være med at gå i noget andre har/stop med det”. Det kan godt være, at min formulering er misforstået, og det er jo egentlig rart at nogen pointere dette, for jeg vil på ingen måde misforståes i de budskaber jeg har på de sociale medier 🙂 Så hvis det er opfattet sådan, så beklager jeg.

   Jeg vil også gerne lige pointere, at jeg på INGEN måde føler mig hævet over nogen – Det har jeg aldrig gjort. Det kommer jeg aldrig til. Men jeg har siden barns ben, aldrig ville være som alle andre ift. påklædning. Måske fordi jeg i virkeligheden føler jeg kan være kreativ når det kommer til personligt udtryk af tøj, og kreativitet er for mig, ikke at ligne alle andre. Det synes jeg hverken er arrogant snak, eller influencer-mentalitet. Det er helt og aldeles bare sådan jeg altid har været 🙂

   Ift. at rose tamponer, skønhedsprodukter og “andet pjat” – Hvis du ser på min blog, eller min Instagram, så har jeg stort set ikke nogen betalte samarbejder fordi jeg oprigtigt kun laver samarbejde med brands som jeg kan se mig selv i, og som jeg faktisk gider bruge efter endt samarbejde. Ikke blot for at få penge i kassen. Jeg har sagt nej til rigtig store brands, og mange tusind kroner, fordi jeg simpelthen bare ikke kan identificere mig med det. Hvis ikke det er ærlig snak, så ved jeg ikke hvad er?! Jeg synes faktisk der er en ret fin rød tråd i de ting jeg poster og arbejder med – Måske jeg ser det helt forkert?! Det er jo kun læsere og følgere der kan vurdere dette 🙂

   “Skjult reklame” skriver du også. Der står aller øverst i indlægget, at det er sponsoreret, så det burde være til at få øje på, at det er reklame 😉

   Jeg håber det var et svar du kunne bruge til noget, om ikke andet så takker jeg for, at du gad bruge tid på at læse indlægget og kommentere på det 🙂

   De bedste hilsner
   //Brandt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LES DEUX