LES DEUX

ISABEL MARANT

Indlægget er sponsoreret

img_4325Jeg er ekstremt beæret over, at have fået lov til at være brand ambassadør for Aarhusianske Isabel Marant, som ligger i Volden i hjertet af Aarhus. Hvis der er nogen af læserne der følger med på min Instagram profil, @kristianbrandt, så har jeg også allerede fremvist blot nogle af de vilde items som huserer i den virkelig lækre kollektion.

Indtil nu, har super populære Isabel Marant kun designet tøj til kvinder, men sidste år valgte hun at debutere hendes første herrekollektion, SS18, under modeugen i Paris – Den kollektion er nu også landet i Aarhus. Om kollektionen selv, siger den franske designer, at hun blev inspireret af rock ikoner, som er kendte for at bære items som egentlig er til kvinder. Androgyne mænd som har maskulinitet, har været nøglen for denne kollektion. Af kendte kunstnere nævner hun selv, David Bowie, Kurt Cobain, Mick Jagger m.fl. Isabel siger det ganske fint; “Alle kan bære en oversize sweater, men et par shiny læderbukser eller en tanktop som viser meget bryst, det kræver at man har selvtillid som en gud”.

img_4060imageUndertegnet i den nye ‘Leaper jakke’ i Kaki, ‘Obi Sweater’, samt nogle af mine yndlings sneakers, ‘Bryce’

Og selvom der er nogle ret vilde items i hendes nye kollektion, som klart også ville være en direkte udfordring til min egen maskulinitet, så er der også mere jordnære items som er til den mere gense mand, men stadig med kant som gør at man vil skille sig ud. Og her har Aarhusianske Isabel Marant som er ejet af MN Retail, været rigtig dygtige til, at vælge tøj ud som både følger tidens tendenser, men hvor jeg samtidig tænker, at det også er tidsløst, elegant og i den helt rette vintage ånd som jeg lever og ånder så meget for. Samtidig har butikken valgt, kun at have et lille sortiment af hvert enkelt stykke tøj eller sko – Og det er jeg kæmpe fan af. Jeg kan ikke sige det nok! Det er så kedeligt at ligne alle andre, og det klæder Aarhus, at vi nu atter har en butik hvor man kan gå ind og få noget tøj i et begrænset oplag som både er af høj kvalitet, men som også kan give det ekstra til ens garderobe der gør at man står skabt. Hvad end det er til hverdag, i arbejdssammenhæng eller noget helt tredje.

img_4326-2De lækre ‘Kaynee’ sneakers til højre skriger på min kammerat, Alexander, og nok også ret mange andre mænd der gerne vil have en fed sneaker som har noget kant, og som jo på mange måder udfordrer den snart udkørte Balenciaga sneaker som alle har. Et lille tip, prøv noget alle andre ikke har 😉

img_4330

img_4329-2Print er et gennemgående tema i kollektionen – Særligt er jeg ret vild med skjorten til venstre som jeg dog har valgt i rødlige nuancer i stedet (Se sidste billede i indlægget). ‘Samuel’ uldtrøjen til højre er helt klart øverst på listen til de lidt køligere sommeraftener og med brug i sensommeren samt efteråret.

img_4332

img_4336img_4328Butikken har ikke kun en rigtig lækker location, den er virkelig også lækkert indrettet. Faktisk i tro ånd mod det boheme Univers som Isabel Marant er så kendt for. Udover dette, så er det nogle ekstremt søde piger der arbejder i butikken. Det er, og har været alfa omega for mit samarbejde. Søde og smilende altid, med et dejligt vink indefra butikken hvis jeg er på farten og ikke lige har tid til at kigge ind, og når jeg har, jamen så bliver jeg altid mødt med åbne arme og en oprigtig interesse; ikke kun for vores samarbejde, men også mig som person.

img_4333-2

img_2381I et af mine absolut favorit items fra SS18 kollektionen, ‘Iggy skjorten’

I kan følge med på Instagram, @mnretailaarhus eller også så synes jeg klart at I skal kigge ned og se kollektionen live.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LES DEUX