TOP 9 MOST LIKED INSTAGRAM OUTFITS OF 2017

LES DEUX

rfdgsdfaweeeefdf

Les Deux har vel sagtens allerede manifesteret sig som et unikum i den danske modeindustri, og historien bag er ganske ekstraordinær. Skabt af Andreas Von Der Heide, og Virgil Nicholas, var Les Deux tilbage i 2009 blot et brand som bestod af en hvid t-shirt, med nogle gamle engelske lapper som de syede på dem. Drengene selv var vilde med dem, og familiemedlemmer samt venner ligeså. Begejstringen var dog ikke ligeså stor hos kunderne, og mere end tredive gange måtte drengene fra det ellers så grandiose København få beskeden, “Nej tak”.

Men som iværksætter er regel nummer et, at man aldrig må give op, og at man skal tro på det man brænder for, noget som uden tvivl er blevet bevist gang på gang i den virkelige verden og visualiseret på DR1’s “Løvens Hule” med store kanoner som Christian Stadil og Jesper Buch. Og med et målrettet hjerte og tro på, at deres brand havde noget værdi, forsatte Hr. Von Der Heide og Hr. Nicholas forsat med at opsøge folk som troede på dem. Og her endte de i Aarhus, hvor de mødte to ligesindede ildsjæle; Nikolaj Valentin og Steffen Larsen, som på daværende tidspunkt havde en kælderbutik i hjertet af smilets by. De så straks potentielle i Les Deux’s enkle, men lækre t-shirts, og købte 12 styks, og skabte samtidig en grobund for et stærkt og kontinuerligt samarbejde og venskab som stadig er gældende i dag. T-shirten blev straks et hit, i (uden at fornærme nogen), Jyllands mode hovedstad nummer 1, og inden for kort tid var der solgt mere end 500 t-shirts.

T-shirten der spadestikket til det imperium Les Deux er i dag:

t-shirt2

Jeg husker tydeligt den vel ikoniske t-shirt, og fortryder den grad i dag, at jeg ikke fik fingrene i en – Muligvis fordi jeg er inspireret af vintage tema i alle elementer af min nuværende tøjstil, og den der ville uden tvivl passe godt ind 😉 I dag er Les Deux vokset til et brand der huserer mere end 100 forskellige varer, og for hver sæson der går, vokser brandet sig blot større, både nationalt og internationalt, og deres nye SS18 kollektion cementerer blot, at Les Deux er kommet for at blive.

Undertegnet i deres SS18 ‘Verrier shirt, Navy Yellow’

img_0772-3I Les Deux’s nye kollektion, har brandet forsøgt at indkapsle synergierne mellem oprørskhed og romantik, bevidst skønhed og rå energi. Inspirationen er i høj grad styret af det franske latinerkvarter, beliggende i Paris’ 5. og 6. arrondissement ved Seinen. Historien om de steder som holdet bag Les Deux besøgte, og de folk de mødte, er i uden tvivl noget de har forsøgt at få inkorporeret i hvert item i deres SS18 kollektion.

Ligeledes er kollektionen inspireret af stilen af malerier, der dominerede det europæiske kunstlandskab i slutningen af middelalderen og tidlig renæssance. Betydningen “tusind blomster” er den historiske hengivenhed til liv og romantik tydelig både i stil og følelse af hvert stykke. Den samme kærlighed til enkel skønhed og frihed, der løber gennem gaderne i latinerkvarteret eller som kollektion hedder på fransk ‘Quartier Latin’, er en del af Les Deux-arven. Hyldest til ubundet kreativitet, du finder symboliseret på steder som Paris, er en del af Les Deuxs designidentitet og tilgang til at skabe tøj, der kommunikerer deres unikke identitet.

skaermbillede-2018-04-11-kl-19-44-59skaermbillede-2018-04-11-kl-19-44-47gfgdgdsgsr

skaermbillede-2018-04-11-kl-20-47-06

Her er jeg hoppet i deres ‘Arago Long Sleeve Polo’img_0063

Selv siger Les Deux:

“Vores drømme har sat tonen til denne samling. Vi er enkle sjæle, men med en lyst til skønhed og liv så stor, at selv farveeksplosionen af tusind blomster aldrig kunne skinne den kraft, som vi får ved den drøm, der fører os”

Alle items kan shoppes hos lesdeux.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 9 MOST LIKED INSTAGRAM OUTFITS OF 2017