R.D.D - ROYAL DENIM DIVISION

S.T. VALENTIN VIL ATTER HAVE FOKUS PÅ DESIGN AF EGET BRAND

img_3526For knap 10 år siden betrådte jeg for første gang S.T. Valentins skrå brædder. Trods deres beskedne kvadratmetre i en lille kælder butik i Grønnegade, Aarhus og med en finanskrise der nærmest stod og bankede på som en uvelkommen foged formåede ejerne Steffen Larsen & Nikolaj Valentin at holde fokus på det som er deres varemærke i dag. Særprægede tøjmærker, tro mod deres Gentlemen Univers, og ikke mindst autentiske i deres tilgang til det at sørge for, at deres kunder altid blev værdsat. Det er vel om nogen grunden til, at brandet den dag i dag, har kunne eksistere i så mange år. Jeg har været med hele vejen, og jeg føler virkelig, at jeg har fået en anden familie i de her gutter, som uden tvivl har været med til, at sætte præg på min egen personlige stil og udvikle denne igennem det sidste årti.

Mange kender i dag S.T. Valentin som en af de førende butikker i Aarhus, men hvad de måske ikke ved er, at længe før drengene åbnede deres butik, så var S.T. Valentin et brand for sig selv. Her producerede de lækre lædertasker og accessories – Pungene forhandles stadig i butikken, men deres tasker er vel noget nær legendarisk – Og de mænd som har måtte være så heldige at købe taskerne den gang de blev solgt i butikken, har ikke kun fået en lækker taske, men så sandelig også et stykke historie.

imageSamtidig har drengene også ageret konsulenter for en lang række brands og designet mange tøj kollektioner dog aldrig under eget navn – Og det er det som drengene nu gerne vil have fokus på igen. Retningen er ikke, at lave store kollektioner, men i stedet holde fast i det koncept som de har haft fra start af. At husere lækre styles som mangler på markedet, men i et begrænset oplag så eksklusiviteten og særligt i den henseende, at man har mulighed for at købe et stykke tøj som ikke alle render rundt i.

Deres ‘Established 2008 Long Sleeve Tee’ er første skud på stammen som refererer til året hvor S.T. VALENTIN blev etableret. Jeg var naturligvis forbi kontoret i går for at få fingrene i en deres long sleeve tee’s som er lavet i det lækreste økologiske bomuld og produceret i Portugal. De er lavet i et begrænset oplag på 50 stk. og ligger normalt til en pris på 499kr. Dog har drengene valgt at lave en introduktionspris til 199kr. gældende fra i dag, lørdag og søndag som en tak til alle de loyale folk der igennem de sidste knap 10 år, har besøgt butikken. 

Så på med et bredt smil, afsted til butikken i Guldsmedgade hvor jeg ved, at Nikolaj & Steffen samt resten af stablen, også har sørget for, at ganen bestemt ikke bliver tør!

img_3529
Med den ene indehaver, og ikke mindst ven, Nikolaj Valentin

https://www.stvalentin.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R.D.D - ROYAL DENIM DIVISION