ECOOKING SKINCARE

LES CRÉATEURS AT CAREOFCARL.DK

D. 29 august 2017 slog Care of Carl dørene op før en ny afdeling kaldet Les Créateurs. Sammen med mine med-influencers, Virgil, Alexander Gram aka. Preppy Beast & Anthony Bogdan, skulle jeg i forbindelse med lanceringen have besøgt deres Headquarters, men måtte melde fra grundet sygdom. Ganske enkelt, en kæmpe skuffelse.

Heldigvis er det dog lykkes, at få muligheden for, alligevel at vise jer et par items fra deres nye satsning samt fortælle lidt om, hvad Les Créateurs står for.

img_1256-2-copyfdgvdCare of Carl er i sig selv, et utrolig stærkt online brand der uden tvivl huserer nogle rigtig skarpe brands, med et ligeså skarpt udvalg. Hvad end du er til lækre brogues sko, klassiske skjorter eller kvalitetsblazere så finder du det her. Og med den nyfødte afdeling, Les Créateurs fastholder man ikke blot Care of Carls identitet, men udvider denne til også at have plads til et mere preppy-casual univers. Afdelingen har hentet inspiration i Paris, og heraf kommer navnet også. Les Créateurs  – Kreatørerne. Her har man samlet 11 små, kreative brands,  samt fremtidige ikoner såsom AMI, Rag & Bone og Our Legacy for at skabe en perfekt balance mellem et stilrent, hverdags – samt ubesværet look.

img_1249Jeg har valgt en super lækker overgangsfrakke fra ‘Harris Wharf London’. Den indkapsler netop det klassiske med det lidt mere loose. Og det gør den, fordi den er lavet i det fineste uld, som giver den et mere afslappet fit, samtidig med at den er komfortabel. Sammensat med en lidt løsere buks som her, så føler jeg, at den både giver noget stilrent, men også en jakke som man bare smider på til hverdag uden at blive alt for dressy.

Kvinder har tasker, vi mænd har med årene fået os en totebag eller et net at rende rundt med. Og det er jeg stor fan af, for jeg synes ofte at jeg render rundt med alle mulige ting som jeg ikke aner hvor jeg skal putte hen. Hørebøffer, vandflaske om sommeren, en ekstra trøje til en sensommeraften, you name it. Og her har jeg endelig fået mig en super lækker totebag fra Maison Kitsuné som er et brand skabt af forhenværende manager af den fransk elektroniske musik duo, Daft Punkt, og japanske Masaya Kuroki. Den er lavet i bomuldskanvas og rummelig – Plus, den har to inderlommer som jeg ofte føler jeg mangler til eks. nøgler eller pung.

Begge items, kan shoppes i Care Of Carls afdeling, LES CRÉATEURS:

skaermbillede-2017-09-24-kl-20-53-32

Harris Wharf London coat, HER

Maison Kitsuné Tote Bag, HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ECOOKING SKINCARE