ECOOKING SKINCARE

JACK & JONES: BLOGGERS CHOICE

Tøjet er sponsoreret af Jack & Jones

ke2Som Ambassadør for Jack & Jones skal jeg vise nogle af de bedste styles fra brandet på Instagram, men synes nu også det er meget sjovt at vise det frem her på bloggen, i det at bloggen stadigvæk giver nogle opsætningsmuligheder som Instagram stadig ikke helt har nået. Til trods for, at jeg er Ambassadør, er det stadig vigtigt for mig, at jeg forholder mig tro til den stil jeg selv har, som netop er skiftet gevaldigt de seneste 6 måneder og i den grad er præget af 40’erne, 50’erne samt 60’erne. Det her sæt falder i ganske fin tråd med det.

Noget af det som jeg synes Jack & Jones er allerbedst til, er skjorter. Senest har jeg fanget mig et par hawaii skjorter og denne gang er det så blevet den her Indigo langærmet skjorte i 100% bomuld. Jeg er virkelig glad for den, fordi den har et rigtig lækkert loose fit der når den stoppes i buksen, for et casual, lækkert afslappet look. Samtidig er skjorten ekstremt behagelig at have på, og ganske luftig til den forhåbentlig snarlige sommer som har ladet vente på sig. Udover til sættet her, har jeg allerede brugt skjorten til jeans, og mine oversize dresspants – Det spiller gør det!

kristian-bloggers-choice-14-juli-17-7-12-of-14Den danske sommer har ikke ligefrem budt på lysten til shorts (I hvert fald ikke for mit vedkommende, der kun hopper i shorts når det er +25 grader 😉 ) Samtidig er jeg også bevæget mig lidt væk fra shorts da jeg bare ikke synes jeg kan finde nogen der går i spænd med det vintage look som jeg er så stor fan af. Og så synes jeg personligt også bare, at shorts er lidt yt 😛 Så hellere en hørbuks eller en løs opsmøget chino som her.

Buksen jeg har valgt, er en tan chino som faktisk er slimfit, men jeg har valgt at gå et par størrelser op for at få det der lidt oversize look og brede ben som jeg er stor tilhænger af. Bukserne har stretch i sig og derved er den ret så behagelig at trække i.

Bæltet kan jeg i sær godt lide, fordi det er i løst læder så man kan strække det, så der er mulighed for, at lave en lille detalje ved at sno bæltet ned i stedet for igennem remmen. (Det er det nye boys 😉 ) Bæltet er desværre ikke online, men I kan finde det i Bruuns Galleri, såvel som skjorten og bukserne – De to sidsnævnte items kan også fås online.

12121404_moodindigo_579239_001_productlarge-copySkjorte HER – Bukser HER
bvkjvkjkeFor at kunne gøre det endnu lettere for dig, at finde de items som jeg har sammensat, har Jack & Jones som noget nyt valgt, at afholde “månedens look”, hvor det look jeg har sammensat vil være at finde i alle danske Jack & Jones butikker. Her har medarbejderne sørget for, at highlighte sættet i butikken i form af en stylet mannequin med det her, såvel som fremtidige sæt. Og for at I slet ikke skal være i tvivl om, at det er mig der har stylet det, vil der sågar også være et skilt med billede af sættet samt tagget: “Bloggers choice by Kristian Brandt”. Hvabehar!!?

Jeg håber at I synes om sættet 🙂

Billederne er skudt af Frederik Vohnsen // https://www.frederikvohnsen.com

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ECOOKING SKINCARE