THE WHITE DOBBELTRADET SPO

ON MY WISHLIST

Denne sommer står på Paris, hvor der skal drikkes god vin, en tur med forhåbentlig godt vejr, og ikke mindst bare nyde det faktum, at man er til. Men turen skal bestemt også bruges på, at finde nogle rigtig fede items som kan passe ind i min nye garderobe; og der er ikke nogen tvivl om, at min kammerat Nathaniel skal udspørges på vildeste CIA manér ift., hvorhenne jeg kan finde de helt rigtige forhandlere af vintage tøj. Jeg lover, at jeg nok skal lave et indlæg der beskriver, hvorhenne man kan finde niche (vintage) forretningerne 😉

Jeg er dog allerede ved at planlægge min næste tur til Broadway & Sons som er fundamentet for hele min besættelse og nyerhvervet garderobe. Jeg mangler virkelig mange ting lige pludselig synes jeg, fordi det tøj jeg har haft tidligere, på ingen måde matcher den stil som jeg godt kan lide nu.

Længe har jeg kigget på rigtig mange items på Broadway & Sons hjemmeside, men særligt er der fem items som lige p.t stikker ud. Og, jeg tænker faktisk, at jeg enten køber nogle af dem når jeg kommer hjem (i det uhørte tilfælde af, at jeg ikke finder noget som helst i Paris) eller måske bare klikker dem hjem online hvis budgettet efter turen er til det. Her tænker jeg særligt på den svenske vinter jakke der ligger til omkring 6.000 kroner (#av #lottogevinstsnarttak)


Her er de fem items:

skaermbillede-2017-07-01-kl-23-02-26Left: 40’s Swedish Army Winter Coat   //  Right: Schott x American College Sage Green Bomber


fseaeod-y

50’s US Army Wool Shirt “Korean War Era”


gddgd Left: USN A2 Deck Jacket   //  Right: Vintage Miami Vice Style Knit


Pictures from broadwayandsons.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WHITE DOBBELTRADET SPO