THE WHITE DOBBELTRADET SPO

BULLEIT BOURBON INVITERER TIL EN AFTEN MED DET GODE HÅNDVÆRK SOM OMDREJNINGSPUNKT

   19747809_10158986764430252_1654603827_o Læs lige med her; her er en unik mulighed for at få udlevet sine kreative drømme sammen med sagkyndige folk.

Bulleit Bourbon er i sin nuværende pragt, den hurtigst voksende Super Premium American Whiskey i Europa og grundlagt af Tom Bulleit. Bulleit Bourbon er fremstillet af de bedste ingredienser, der er til rådighed – det bedste korn, kalkstensfiltreret vand fra Salt River i Kentucky samt en helt speciel gær. Den 150 år gamle opskrift indeholder en stor mængde rugkorn, som giver Bulleit sin karakteristiske smag. Whiskyen bliver destilleret og kommer på flaske i Kentucky af Bulleit Distilling Company. Både Bulleit Bourbon og Bulleit Rye har vundet flere guldmedaljer i San Fransiscos årlige spirituskonkurrence og er blevet stemt ind som #1 Best Selling og #1 Most Trending American Whiskey tre år i træk af Worlds 50 Best Bars and Drinks International. Hvabehar mine damer og herrer?! 😉

Men det som indlægget faktisk i sandhed handler om er, at Bulleit Bourborn gerne vil slå et slag for det gode håndværk. Derfor lancerer whiskeymærket konceptet “Craft Nights”. Konceptet går ganske enkelt ud på, Bulleit afholder en række workshops i samspil kreative personer samt virksomheder, hvor den almene dansker har mulighed for at lære at fremstille sine egne håndlavede produkter under kyndig vejledning fra dygtige fagfolk. Konceptet har allerede været afprøvet i Sverige med stor succes, og nu er det så tid til, at danskerne også kan få mulighed for at udleve sine kreative ideer og drømme.

19720217_10158986764715252_1286218556_oGrundlæggeren af Bulleit Bourbon, Tom Bulleit, er selv et eksempel på en mand, der har sat håndværk, viden og traditioner over alt i sit arbejde. Han startede som advokat i Kentucky, USA. Men en dag besluttede han sig for at vende paragrafferne og procedurerne ryggen og dedikere sig til sin store drøm om at skabe sin egen bourbon på baggrund af en gammel familieopskrift fra starten af 1800-tallet. Bulleit Bourbon bliver i dag solgt i hele verden og udspringer af ren kreativitet og kærlighed til håndværk. Og netop den glæde ved, at skabe sit eget og kreere noget ud fra sine egne visioner og drømme, er det som Craft Nights handler om.

Det første kreative samarbejde i Danmark er med Julie Clement, der er grundlægger af den voksende designvirksomhed Cle Design. Hun vil lære deltagerne, hvordan de laver deres egen personlige nøglering i læder. Workshoppen er gratis og løber af stablen 5. juli fra kl. 17 til 20 i den smukke baggård hos Le Fix i Kronprinsensgade. Udover den håndværksmæssige del byder workshoppen også på gratis grillmad, DJ og muligheden for at smage en Boilermaker-øl + Bulleit Bourbon. Antallet af pladser er begrænset og vil blive afsat efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at være lidt hurtig på tasterne, hvis man vil sikre sig en billet. Det eneste, man skal gøre, er at tilmelde sig på billetto.dk.

Bestil billet til Craft Night HER

Go fornøjelse 🙂

19686668_10158986763565252_1002477458_o

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WHITE DOBBELTRADET SPO