BARTON PERREIRA

THE WHITE DOBBELTRADET SPO

fullsizerenderHat: Soulland, Skjorte: H&M, Blazer: SPO Copenhagen

Bukser: Won Hundred, Sneakers: 70’s German Army Trainers

gfgdg

img_7394-2Gustav William og undertegnet iført:

SAND Copenhagen, og SPO Copenhagen

(Min t-shirt er fra Vingt Cinq Pieces og pocket square er fra AN IVY)

img_7423

Som de fleste måske ved, så ifører jeg mig sjældent et jakkesæt, men en god dobbelradet blazer kan altid bruges. Både fordi den giver et klassisk og sofistikeret look, men også fordi den sagtens kan dresses ned med et par jeans og sneakers. Lige siden jeg købte mit første rigtig dyre jakkesæt hos SAND i Aarhus (til min brors bryllup), har jeg været kæmpe fan, ikke kun af deres jakkesæt, men særligt deres dobbeltradet blazere. De sidder bare altid rigtig godt, og så formår jeg altid at finde en blazer der virkelig skiller sig ud. Denne gang har jeg iført mig en hvid blazer med guldknapper – Komforten er virkelig i højsædet da blazeren har stretch så uanset hvordan man vælger at style den, så får man følelsen af, at den er casual. Samtidig er jeg også vild med de ret kraftige syninger som lige giver lidt ekstra detalje og kant.

Mange vil nok løbe skrigende bort når de ser farven på blazeren og jeg skal da også gerne være den første til at indrømme, at en sådan blazer skal styles med omhug da blazeren i sig selv larmer rigtig meget. Det handler om, at sørge for at have relativ konservative samt mørke farver på til jakken, og ikke mindst finde en balance mellem farvetonerne således at det sæt man vælger, bliver harmonisk hvor blazeren skal være det fremtrædende i ens look. Jeg synes dog det er fedt, at det er en blazer ikke alle har, og ligeledes at den øjeblikligt fanger folks opmærksomhed.

Jeg tænker den skal bruges som tidligere nævnt, med jeans og sneakers, men muligvis også som en lettere overjakke – Jeg er egentlig ikke så bange for, at den bliver lidt beskidt, og får hevet en smule af den hvide farve ud – Den må gerne få et lille vintage touch henover sommeren 😉

Er du interesseret i SPO Copenhagen, så kan du følge med på deres Instagram, HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARTON PERREIRA