BROADWAY & SONS - VINTAGE LIKE NO OTHER

SHOE THE BEAR

skaermbillede-2017-06-04-kl-15-29-24Det er mig en fornøjelse at kunne annoncere, at jeg sammen med @preppybeast officielt skal være repræsentanter for Shoe The Bear, på herresiden. Jeg har faktisk kendt til brandet i nogle år, fordi jeg på et tidspunkt havde en option på et model job for dem. Jeg er typen der altid kigger på, hvad det er for et brand jeg evt. skal arbejde for, så jeg kommer på settet med en god forståelse af, hvad det er kunden gerne vil. Og da jeg første gang klikkede ind på hjemmesiden, blev jeg pænt overrasket over, hvor fint et sortiment de havde, til priser som syntes at være en drøm. Særligt er de skarpe på Chelsea boots, og støvler generelt, men har heldigvis i denne kollektion, også fået sneget sig nogle fede sneakers med. På et tidspunkt gik jeg kun i støvler, hvilket er i skarp til kontrast til i dag, hvor jeg stort set kun går i sneakers. Men hopper jeg i en støvle, så er det altså Chelsea boots jeg går efter, og her har Shoe The Bear sørget for, at lave nogle fede støvler i klassisk design, men med en fed palette af farver så der er noget for en hver smag.

Du kan se nogle af dem her:

skaermbillede-2017-06-04-kl-15-48-12

Shoe The Bear, blev grundlagt i 2007 af ejerne Thomas Frederiksen, og Jakob Fuglsang der fusionerede gadekunst med canvas sneakers. Her blev fokus efterfølgende at skabe moderigtige, og særligt komfortable sko, til både nationalt og internationalt stilbevidst klientel. I dag forhandles brandet verden over, lige fra Island, til Israel, samt Nordamerika og sågar Japan. Shoe The Bear, designer alle deres sko selv, lige fra den første skitse til det helt færdige produkt. Hvert par sko er gennemgået udførligt både ift. skoens visuelle udtryk men også ift. om skoene har det helt rigtige komfortable fit inden de rammer butikkerne. Særligt komforten må siges at være et punkt som de to herrer, Hr. Frederiksen og Hr. Fuglsang har forstået, for mine sneakers er så behagelige, samtidig med, at mine fødder kan ånde, da der er plads til foden, uden at skoene kommer til at føles for store.

skaermbillede-2017-06-04-kl-15-19-20Fuglsang & Frederiksen

Brandet, sørger for, at deres udvalg er i takt med nuværende trends, men går ikke på kompromis med den sjove tilgang til, også lave sko som er anderledes dog uden at gå ned på kvalitet. Skoene er bl.a. lavet i ægte læder, og hæle og såler er lavet således at der er det helt rette tryk når foden rammer jorden og greb om foden gør, at skoene føles lette og behagelige i sit fit.

img_7213gdgdgSom tidligere nævnt, så er jeg blevet en sneaker fyr, og det er der egentlig mange årsager til. Både fordi, at jeg synes det er lettere at manøvre rundt i, i en travl hverdag, hvor der både skal passes børn i den SFO hvor jeg arbejder, møder, rejser, modeljobs og events, men også fordi det bare giver et afslappet udtryk uden dog, at blive kedeligt eller for stift. I dag er der jo nærmest ingen regler for, hvad man kan troppe op i til diverse arrangementer, og der kan jeg rigtig godt lide Shoe The Bears tilgang til det, at lave sko som skiller sig ud. Hvad end det er farve, eller form.

Jeg er helt vilde med mine nye ‘Village Læder sneakers’ som er en klassisk hvid sneaker som går til alt. Dog synes jeg, at de kvadratiske snørrebånd, samt D-ringe lukningerne, giver skoene det helt perfekte løft som gør, at de ikke bare bliver den traditionelle hvide sneaker. De er bredere i formen, hvilket er godt til sådan en som mig, der er ret så platfodet og så er komforten som jeg har talt om meget i dette indlæg, helt i top. Særligt omkring vristen synes jeg skoene sidder enormt behageligt, og fantastisk at man bare kan hoppe i et par nye lækre sneakers uden at de skal gåes til.

img_7222Når man sammenligner kvaliteten på skoene her, og så prisen, så må det siges at være noget af et scoop. 1.100 kr. koster disse sneakers, hvilket er en pris de fleste kan være med på. Shoe The Bear har dog været gavmilde, og givet mig en rabatkode til jer, så der gerne skulle være luft i budgettet til at få lidt ekstra til garderoben. Brug blot koden: KRISTIANBRANDT20 – Så får I 20% på alle sko, sneakers og støvler!

I kan se meget mere på deres hjemmeside her eller deres Instagram profil her

Go’ shopping 😉

Skoene er sponsoreret, indlægget er ikke.

 

2 comments

 • Lotte

  Din kode virker ikke desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Hej Lotte.

   Det var vist fordi tilbuddet var inden for en begrænset periode. Beklager, det burde jeg have gjort opmærksom på. Hvilke sko var du interesseret i?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROADWAY & SONS - VINTAGE LIKE NO OTHER