SUMMER STYLE WITH J&J

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL // GAVE TIL FARS DAG

4825931_1763_previewFlasken er sponsoreret, indlægget er ikke.

Mors dag/fars dag – Hvis du ligesom mig, altid er i sidste øjeblik fordi du virkelig ihærdigt prøver at finde noget som ikke er de sædvanlige blomster til mor, og de sædvanlige bøger til far, så kommer her et rigtig godt tip til, at ændre lidt på gave traditionerne. Her tænkes særligt på jeres fædre, da det jo er fars dag på mandag!!

Johnnie Walker & Sons, blev skabt helt tilbage i 1819, hvor John Walkers far, efterlod ham familie gården. Det varede dog ikke længe før, at John solgte gården og i stedet startede sin egen købmandsforretning hvor han solgte Whiskey. Men fordi datidens whisky primært var single malts og af svingende kvalitet, begyndte han at blende sin egen whisky for at sikre sig et stabilt højt niveau i hver flaske. Og det må siges, at have været en klog beslutning, for Johnnie Walker brandet, sælger i omegnen 150 millioner flasker på verdensplan, og er det absolut bedst sælgende blendede whiskey på markedet i dag. I dag er der forskellige under brands, og du kan bl.a. både købe, Red Label (som er til at mixe i drinks), og Black Label (en kombination af 40 forskellige whiskey’s som alle mindst har 12 år på bagen) og mange andre også.

jw_bluelabel_mentorshipFokus i dette lille indlæg er dog Blue Label, en whiskey der er lavet for at rekreere smagen af nogle af de tidligste whisky sammensætninger, der blev lavet tilbage i det 19 århundrede. Flaskerne er nummeret, og solgt i silke foret kasser, og med følger et certifikat der verificere flaskens autencitet. Ret imponerende hvis du spørger mig. Det er dog uden tvivl også den dyreste blendet skotske whiskey på markedet, og ligger i et prisleje på omkring de 1.600 danske kroner.

jw_bluelabel_travelofficetableOg hvad får man så for pengene? Der er ikke nogen tvivl om, at denne whiskey er for den kræsne og stilbevidste mand der værner og nyder det, at få en god drink. Blue Label er kronen på værket i Johnnie Walkers whisky-portefølje. Et mesterstykke sammensat af et udvalg af Skotlands bedste whiskyer. Man kan nyde den fuldstændig, som man vil – alene i glasset, med lidt is eller med et glas vand på siden. Men hvis man skal drikke den helt efter bogen, laver man sig et vandglas fyldt med is og hælder sin whisky op i et separat glas uden is. Herefter åbner man sine smagsløg ved at drikke et par mundfulde isvand, inden man sipper af sin whisky. Det giver den bedste og mest intense smagsoplevelse.

Personligt ville jeg nok drikke den som den er, fordi whiskey generelt bare er meget markante i smagen og nok i sig selv. Nu da sommeren har gjort sit indtog, tænker jeg også den ville kunne nydes sammen med et par kugler is, eller en skål bær. Jeg er ret sikker på, at min far bliver glædeligt overrasket når han får sådan en lækker flaske på mandag 😉

tag3_fbOg så er der vist kun tilbage at sige: Go’ fornøjelse!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER STYLE WITH J&J