BROADWAY & SONS - VINTAGE LIKE NO OTHER

SUMMER STYLE WITH J&J

fdfdfdfdfIndlægget er ikke sponsoreret  – Tøj fra Jack & Jones er sponsoreret

Sommeren er over os, og det betyder naturligvis, tre ting: Solbriller, smarte skjorter, og lækre sneakers. (Nuvel, og solcreme – Remember kids!) Mange vil uden tvivl undre sig over, hvorfor jeg ikke nævner shorts her, men efter at min garderobe er blevet mere og mere vintage inspireret, så synes jeg bare ikke shorts rigtig hører sig med – Det skal virkelig være shorts som så på en eller anden måde kan skabe en reference til noget vintage. (Jeg er allerede på jagt, og det bliver svært, I tell you)

Det samme gør sig egentlig gældende for når jeg skal vælge tøj generelt. Fundamentet i et outfit er for mig nu, om sættet har et tvist af vintage feel eller en klar reference dertil; tøjet i sig selv behøver som sådan ikke være vintage. Derfor var jeg også en smule nervøs da jeg skulle finde et nyt sæt frem som kunne pryde Instagram, for havde J&J nu også det look som jeg er så vild med. Netop fordi, at jeg gerne vil være tro mod min stil og ikke bare tage noget på, for at tage noget på. (Det gælder i øvrigt alle forretninger p.t – Vintage, vintage, vintage 😉 ) MEN, jeg fandt det helt perfekte sæt.

Printede skjorter er virkelig et must-have i garderoben for tiden, og her fandt jeg en virkelig lækker skjorte som går hånd i hånd med min nyerhvervede stil. Skjorten er faktisk lidt længere end den normale skjorte længde, men det er perfekt når man gerne vil stoppe den ned i buksen (som jo er det nye) for så ryger den ikke hele tiden op. Jeg har allerede fået rigtig mange komplimenter for den, her farvertonerne – Skjorten larmer jo ret meget, men uden at være for meget. Tror det er derfor folk godt kan lide den.

Mine jeans er i et loose fit – Jeg kan ikke fordrage at have slimfit jeans på; det holdte jeg faktisk op med længe før det gik af mode. Finder det simpelthen bare ikke behageligt. Samtidig passer løsere bukser bare bedre til min kropsfigur, og så er det enormt brugbart til hverdag også, således at man både kan være smart, men også være afslappet og på farten uden at skulle gå på kompromis med sin stil. Disse bukser her, sidder trods sit løsere fit, enormt godt i taljen – Folk der producerer jeans, her er det altså vigtigt I læser med. Det er alfa omega, at en buks, hvad end det er jeans, dresspants eller noget helt tredje, sidder ordentlig i taljen. Ellers ser bukserne enten for små eller store ud, og er ubehagelige at have på. Her synes jeg Jack & Jones formår at lave fits som sidder lige i skabet.

Sidst men ikke mindst, har jeg valgt et par meget lette og “luftige” sneakers – Det føles nærmest som om, at du ikke har noget på. Jeg er helt vild med dem fordi de netop har en snært af noget 60’er vibe, og så er de bare enormt behagelige at gå i. Det skal dog lige sige, at de skraber lidt i hælen til at starte med, kva de går lidt højt op bagtil 😉

I kan se flere billeder nedenfor, hvor min med-Ambassadør @lasseribergard lige skød et par billeder sammen med mig – Alle billederne er skudt af Frederik Vohnsen, som du kan følge her 

Mit sæt: Skjorte her – Jeans her – Sneakers her  //  Lasses sæt: Skjorte her – Bukser her – Sneakers her

Udover online, vil I også kunne købe tøjet i Jack & Jones: Bruuns Galleri.

fdasffwr322

krisffs

vcghcgjchj

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROADWAY & SONS - VINTAGE LIKE NO OTHER