READY FOR SPRING WITH J&J

OPTICIAN, HELLE ILKJÆR

1

2-kopiSponsoreret indlæg

Det er altid en fornøjelse, at vise butikker, personer eller tøj frem på bloggen som jeg kan stå inde for. Særligt fordi, at jeg ikke omtaler noget eller nogen som jeg ikke kan stå inde for, ej heller bryder mig om – Det er væsentligt, at det der skrives om, er autentisk. Essensen af bloggen er klart at inspirere til den moderne mands garderobe, men platformen her synes at være endnu mere brugbar, når jeg kan berette om personer der besidder et drive, en passion og vigtigst af alt, et godt hjerte. Kan man koge det sammen med en masse lækre brands, og en service der er noget af det bedste jeg har oplevet i Aarhus, så har man den perfekte opskrift til en usandsynlig skarp og kompetent butik.

Helle Ilkjær, ejer af optiker forretningen ILKJÆR har formået netop dette. Hver gang man træder ind i hendes forretning, så er der god stemning, smæk på design, og ikke mindst en uhørt skarp og professionel rådgivning hvor det handler om at finde det helt rette match til kunden kontra det, at man bare skal sælge for at sælge. Det vil jeg alle dage være fan af, for det er i sådanne momenter, at man ved at det man får, det sidder knivskarpt. Mere specifikt, så får man hos ILKJÆR en enorm god vejledning af, hvilke stel der passer til ens hovedform, om brillen f.eks. rammer rigtigt ift. øjenbryn, eller om brillen bliver for stor eller for lille når man kigger på øjensymmetri – Ting man umiddelbart ikke selv lige har øje for. Udover dette, så kan man få noteret sit navn og telefonnummer på de briller man prøver således at man altid ved, hvilket stel man prøvede sidst – Rimelig praktisk hvis man gerne vil købe briller som gave, eller hvis man har stået i butikken og prøvet et utal af de mange fede designs, og gerne lige vil have lidt betænkningstid til, at finde ud af hvilke man skal vælge.

Der er ikke nogen tvivl om, at man hos ILKJÆR får briller, som skiller sig ud, og at de brands der tages ind er nøje udvalgt til den stilbevidste og skarpe mand (eller kvinde) således at en brille både skaber praksis, men så sandelig også statement og stil. Det kan jeg rigtig godt lide, for hvem gider ligne alle andre? Det er fedt at skille sig ud, og det er fedt at man hos ILKJÆR kan finde alt hvad hjertet begærer. Hvad end man går efter design eller blot leder efter en smart brille, så vil man hos Helle opleve, at alle kan være med, fordi sortimentet netop er bredt og i den henseende også, at priserne er overkommelig for alle.


bd_header_img-2-copyTHOM BROWNE

Et af de brands som jeg er allermest fan af, det er Thom Browne. (I kan læse mere om mine SS17 solbriller her) Den amerikanske New Yorker designer, der både i 2003, 2006 samt i 2016 vandt ‘Council of Fashion Designers of America’ awarden for Bedste Herredesigner, laver uhørt lækre briller, og jeg ejer allerede to par solbriller herfra. Hans eksklusive design, hvad end det er lavet i matteret titanium, guld eller sølvbelagte stel, så formår Hr. Browne at give liv til briller som bestemt gør sig bemærket i gadebilledet. Mine nye SS17 solbriller går aldrig ubemærket hen, og det er klart, at mine næste briller bliver fra dette brand også. Og så kan jeg stadig ikke få hænderne ned over, at ILKJÆR forhandler vel min nok yndlingsdesigner når det kommer til briller!! Hurra! 🙂

thom-browne-2-copy-copy


LEISURE SOCIETY

Nu har jeg talt meget om Thom Browne, men Leisure Society giver så sandelig new yorker’en kamp til stregen. Leisure Society er skabt af designer, Shane Baum og skal egentlig ses om en forlængelse af Hr. Baums eget perspektiv på hvordan livet skal være. Det skal være sammen med familie, venner, og i det hele taget handle om at nyde de gode stunder sammen i fritiden. (Leisure oversat fra engelsk, er faktisk ‘fritid’) Shane Baums passion for at skabe briller i absolut verdensklasse munder ud i håndværk der er lavet i Japan, hvor der bruges de mest luksuriøse dele – Her 12, 18 samt 24 karats forgyldt titanium, der alle er lavet med polariseret linser. Man kan roligt sige, at der er kræset for detaljen hos Leisure Society og med den autentiske tilgang til klassiske designs, kombineret med håndlavede briller kan man roligt påpege, at du på ingen måde vil komme til at se kedelig ud med briller fra dette mærke.

shane-baum-leisure-society-luxury-eyewear-web-copy-copy


JACQUES MARIE MAGE

J.M.M er et relativt nyt mærke hos ILKJÆR og skabt af den franske designer Jacques Marie Mage. Som 20-årig flyttede den fransk-fødte designer til Los Angeles, og åbnede hans første butik i 2001. Stadig beliggende i Los Angeles, specialiserer J.M.M. sig i overtruffen kvalitets – samt limited-edition briller. Brillerne omfavner en unik palette af materialer, bl.a. rig på farver, en særpræget geometri, som alle har til sinde at skabe en reference til tidligere verdensbegivenheder. Samtidig er hans briller klart et moderne tag på visuel styrke, i det at hans briller, med de lidt større stel, skaber statement i fineste form. Kendt for hans ivrige øje, og ikke mindst hans skarphed på design, har J.M.M skabt en limited-edition kollektion af briller, som skal reflektere designeres modenhed, med klare indflydelser lige fra Art Deco til American Folk til La Belle Époque.

jmm-portrait-cropped-copy-copy


CLEMENT GOUVERNEUR

Sidste designer jeg vil fremhæve, er Clement Gouverneur. Med udgangspunkt i, at det er i enkeltheden man i sandhed finder det luksuriøse, får man her brilledesign som vel om nogen ved hvad der tales om. Brandet har eksisteret siden 1878 og vil gerne tilbage til det, det hele handler om. Brillen. Brandet har i sinde at bringe de originale, og ikke mindst ikoniske runde briller tilbage i det nuværende gadebillede – Og brillerne bliver efter 135 år, stadig produceret i den samme fabrik. Udover dette, bruges nogle af de helt originale maskiner ligeledes stadigvæk til producering af deres briller – Nostalgi, er vist det rette ord her! Selvom der bliver talt om at hylde enkelthed, så skal man ikke tage fejl af, at Clement Gouverneur stadig er et brand hvor man får noget særprægethed. Der er kræset for de små detaljer, eks. kan man hos ILKJÆR få et par briller med læder omkring glassene – en virkelig sej detalje som får dig til at se street cool ud, og igen, hvor du har mulighed for at skabe en helt unik personlighed igennem din brille.

ed999ae731c35d38281b9bb516e3998d-copyfhfjhffj


Som I nok kan fornemme på indlægget, så er jeg pænt begejstret for ILKJÆR, og der er også her, at jeg henviser mine kompaner, venner, bekendte og hvem jeg ellers møder på min vej, når de efterspørger briller eller solbriller som kan formå, at skabe kontrast. Helle Ilkjær er ikke alene fremragende i hendes sans for stil og detaljer, men hun er også en person som jeg er kommet til at holde rigtig meget af, fordi hun besidder det som jeg vægter allerhøjst: Ydmyghed og venlighed – Det er fuldstændig irrelevant hvem der betræder hendes gulve; alle skal have den samme gode betjening – Noget mange butikker godt kunne lære noget af.

Hold dig opdateret på deres Instagram profil her og se flere billeder nedenfor:bd_header_img-2-copy-copy-copy4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR SPRING WITH J&J