DRESSING DOWN MY SPO BLAZER

READY FOR SPRING WITH J&J

img_5484-copy

3

2

4

Indlægget er ikke sponsoreret indlæg – Tøj fra Jack & Jones er sponsoreret // Indeholder reklamelinks

Hele outfittet kan shoppes hos Jack & Jones, Bruuns Galleri

Eller online her: Jakke her – Tee her – Jeans her – Sneakers her

Jeg er så klar på forår, men vejret varierer godt nok jævnt meget for tiden. Er det ikke kun i Danmark, at det Palmesøndag (hvor billederne i øvrigt er taget) kan være 16 grader, for så dagen efter at skifte over i efterår og bidende kulde?? Anyways, det er her denim sæt kommer helt sikkert til at være i spil når graderne stiger kontinuerligt. Det bliver nok ikke som samlet sæt (går sjældent i det samme to gange 😉 ) men hvert item kommer helt sikkert til at passe rigtig godt ind i min nuværende garderobe.

En hver mand bør eje en god denim jakke og jeg synes denne her, er et godt bud på en god forårsjakke. Jeg ejer i forvejen en denimjakke som er ret smadret, men har egentlig manglet en som måske var lidt mere klassisk og nedtonet til de dage hvor man måske har nogle lidt mere smadret jeans på, eller en sko som måske stikker mere ud end gennemsnittet. Jakken har en rigtig god pasform, og så kan jeg godt lide, at smøge ærmerne op som på billederne, så jakken får et casual look. Og det der med at kunne smøge ærmerne op, det er altså efter min erfaring ikke altid, at jakken så sidder godt på armene. Måske det er på min krop, at det er sådan, men ofte så falder ærmerne træls, sidder for stramt, eller får ikke det der casual look som jeg gerne vil have. – Det har jeg nu fået fingerne i her.

Udover jakken, så er jeg ret så vild med det her par jeans, som er i et regular fit. Jeg har i længere tid bevæget mig væk fra slimfit jeans, og særligt skinny jeans er for mig, virkelig blevet et no-go. Det føles simpelthen bare ikke behageligt at have på længere. Og så er det nok også fordi, at jeg har fået en ny kærlighed til oversize dresspants, chinos og bomberjakker. Disse par bukser sidder til, og perfekt i taljen, uden dog at gå på kompromis med det løsere look som jeg godt kan lide. Og så kan jeg godt lide, at der er lidt vidde for neden – De her har fået et par opsmøg, for at undgå trompetbukse effekten – Nok er jeg gået over i løsere modeller når det kommer til bukser, men så langt kommer jeg altså ikke ud 😛

Til sidst har jeg sat et par lækre ruskinds sneakers til. Jeg er faktisk ret begejstret for Jack & Jones’ sneakers – Det seneste par jeg har ejet er disse her – et par klassiske hvide sneakers som jeg nærmest har gået i hver dag. Og det er faktisk samme model som mine hvide sneakers – Helt samme pasform og i en rigtig fin kvalitet til en overkommelig pris. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem her til de ikke kan mere, og føler at de kan bruges til alt. Jeg har allerede mange sæt som jeg skal have sat dem sammen med; bl.a. mit nyeste indkøb af et par vintage army bukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESSING DOWN MY SPO BLAZER