LEGENDS

DRESSING DOWN MY SPO BLAZER

13

4g

fdgdgdgd

Jeg går i stort set alt slags tøj, det eneste jeg faktisk ikke rigtig går i, det er jakkesæt. Det er ud fra det simple faktum, at jeg bare sjældent føler mig tilpas i sådan et sæt i længere tid ad gangen. Det er virkelig sjældent at jeg kan finde et jakkesæt, som bare er spot on. Det bliver ofte for stift, og jeg føler tit jeg kommer til at ligne en konfirmand kva mit yngre udseende 😛 Og så er sådan et sæt nok også bare mere til arrangementer som f.eks. bryllup, julefrokost eller til den dyre forretningsmand, modsat hverdagstypen som jeg selv, der er på farten hele tiden i alle mulige henseender.

Dog har jeg ikke noget i mod at kombinere en blazer med noget andet. Her særligt jeans, eller lidt løsere dresspants som jeg har på her. Jeg er virkelig glad for min dobbeltradede blazer fra SPO. Jeg købte sidste år et helt spritnyt jakkesæt fra SPO da min bror skulle giftes (som lige skal pointeres, er et jakkesæt jeg faktisk føler mig super godt tilpas i), og selvom jeg ikke bruger bukserne og skoene derfra særligt ofte, så er blazeren gået hen og blevet min absolutte favorit. For det første så sidder den bare enormt godt, og så synes jeg også bare den går til alt. Mørke jeans, lyse jeans, grå dresspants you name it. Det er klart en blazer der gør, at man får et noget mere preppy look, men hvis man kombinerer det med førnævnte så føler jeg mig faktisk rigtig godt tilpas i den til hverdag.

Jeg har her på det sidste båret den til stort set alt, til et event i forbindelse med Zalandos nye ‘Man Box’, min bedste kammerats bryllup, og bare sådan i al almindelighed. Jeg kunne faktisk godt finde på et at købe en dobbeltradet blazer eller to mere fra SPO eller SAND. Synes virkelig de laver nogle fede jakker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGENDS