SUPER BY RETROSUPERFUTURE

LEGENDS

1

I sidste uge var jeg i København i forbindelse med et event. Jeg havde derfor mulighed for dagen efter, at besøge Legends’ fysiske butik, og ikke mindst få trykket hånden med de to ejere. Legends blev grundlagt i 2013 af de to herrer, Mads Ulrik Greenfort & Thomas Dam Larsen, og visionen har været klar fra start; at skabe tidsløst tøj til den moderne mand, hvor kvalitet og funktionalitet har skulle harmonere i et og samme brand. Brandet er desuden inspireret af de sydcaliforniske omgivelser, dog holdes der stadig fast i det stilrene snit i form af skandinavisk design traditoner. Udover tøj, indeholder brandet også sko, samt accessories hvor nyeste tilføjelse er solbriller. Det kan mit hjerte jo ikke andet end banke lidt hurtigere af, for udover et lækkert ur, så er solbriller for mig den ultimative accessory. Her har de lavet nogle rigtig fine designs i bl.a. italiensk acetat, men i et prisleje hvor alle kan være med.

701-03-002_1-copy

Billeder fra legends.dk

Jeg har kendt til Legends i noget tid efterhånden, og jeg synes rigtig godt om brandet. Det som Legends kan, det er netop at lave items der stadig er hverdagsbrugbart, dog uden at det bliver for kedeligt. Jeg er fuldstændig vild med deres nye ‘Resort Classic’ sneakers, som bare sidder enormt behageligt, samtidig med, at farvetonerne giver skoene noget kant. Jeg var for nyligt på model job i Sverige hvor jeg havde mine nye grå Resort Classic sneakers på, på turen, og de bemærkede bestemt mine nye hjul 😉

800-05-001_1

Billede fra legends.dk

Udover deres sneakers, så synes jeg også Legends er skarpe på jakker – Igen en ting som jeg har en stor forelskelse til. For mig er det alfa omega, at en jakke ikke bliver for ordinær, men at den på en eller anden måde skaber noget kontrast til dit outfit, eller pifter et ellers nedtonet look op. Her har Legends lavet et rigtig godt udvalg. Særligt deres ‘Trinity Pocket Zip’ ruskindsjakke (her) samt deres ‘Prince of Wales Check Coat’ som Alexander Gram aka. @preppybeast har båret, er klart blandt nogle af mine favoritter.

Sammen med rundvisningen, fik jeg også en rigtig hyggelig snak med begge ejere, der besidder kvaliteter som jeg ville ønske var en del af alle mennesker. Begge ben solidt plantet på jorden, med en stor passion for det håndarbejde de hver dag sidder med, og med hjertet på det rette sted. Jeg følte mig virkelig velkommen i deres butik, og jeg gik der fra med lysten om at komme tilbage. Både pga. af stemningen, men så sandelig også grundet det lækre sortiment som butikken trods sine små kvadratmeter, besidder. Skulle I få lyst til at besøge butikken, så ligger den på Gammel Mønt 35, i København K. Skal du ikke forbi København foreløbig, så kan deres items også shoppes her

I øvrigt vil jeg lige til sidst tilføje, at det er muligt at nominere en vilkårlig butik til AOK’s ‘Byens bedste pris’ – Jeg synes bestemt at Mads og Thomas som det mindste, skal have en nominering. Det fortjener de.

I kan stemmer her:

AOK nominering

Nedenfor, kan I kan se meget mere til butikken:

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Jeg forlod butikken med ovenstående to items. ‘Acapulco’ solbrillen som kan fås her samt et par vildt lækre ‘Resort Classic’ sneakers som kan fås her – Uden tvivl to ting jeg får brug for, og ikke mindst får brugt religiøst henover foråret og sommeren 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUPER BY RETROSUPERFUTURE