SCANDINAVIANS DO IT BEST

SUPER BY RETROSUPERFUTURE

super-by-retrosuperfuture-stvalentinshop-dk-1

Solen har endelig gjort sit indtog ved de danske grænser, og det betyder naturligvis at hovedet skal beklædes med lækre front skærme. Både så man formår at anskue andet end ens egen sneakertip, men bestemt også så man kan se cool ud i mens solens D-vitaminer nydes 😉

Der findes mange fede mærker i alle mulige prisklasser, men nu har Super By SuperRetroFuture endelig meldt sig på banen i det Aarhusianske. Naturligvis hos drengene i S.T. Valentin. Mærket er grundlagt af Daniel Beckerman i 2007, og hans vision har fra start været klar: At lave solbriller som både var smarte og nutidige, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af brillerne. Og det må siges at have lykkedes for Hr. Beckerman, for store navne som Kanye West, Rihanna, A$AP Rocky, samt Beyonce er alle navne der bærer brillerne. Og jeg forstår dem godt! Super By RetroSuperFuture laver vanvittige flotte solbriller der i sit lette design føles luftige og afsindigt behagelige at have på. Alfa Omega når det er varmt og man skal have “så lidt på som muligt”. Vigtigst af alt, så får man her en statement solbrille, hvor det nærmest er umuligt at gå ubemærket hen.

Jeg har her udvalgt fire af mine favoritter fra S.T. Valentins sortiment; udvalgt både i forhold til design, men bestemt også comfort. Jeg er personligt allerede gået i tænkeboks ift. hvilke jeg skal vælge. Det bliver enten Wire Zero Silver, eller Tuttolente Paloma’en – De andre kunne jeg også godt investere i, men har dog allerede nogen i garderoben der minder lidt om 😉

114

3 13Billeder fra stvalentinshop.com

Alle solbrillerne kan fås online her og ellers har I muligheden for at hoppe forbi drengenes butik i Guldsmedgade, Aarhus og prøve dem live. Skal du være smart til sommer? Så er det altså et par som disse her du skal have fingrene i 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCANDINAVIANS DO IT BEST