SCANDINAVIANS DO IT BEST

‘SCHOTT NYC’ BOMBER JACKET

b6ac1fad-fb82-4f87-a695-38597c7d83b6

6ab8cfd4-5568-4218-af8f-7f7e321b4037

img_4157

KAIBOSH briller (kan købes hos Kaibosh, Aarhus)-  Schott NYC bomber jakke (her)

Adaysmarch skjorte (her) – Levis 501 (her)

I sidste weekend var jeg ude for at nyde vejret, men bestemt også for at kigge på et par nye lækre sneakers til det forhåbentlig varmere forår. Jeg var vist lidt uheldig at rende ind i udskiftningen af butikkernes sortement for der var ingenting der lige faldt i min smag, og i den forstående weekend, var hylderne fyldt med nye lækre varer. Nuvel, man skal da ikke gå tomhændet hjem, og i stedet faldt jeg tilfældigt over denne sindsygt fede bomber jakke fra ‘Schott NYC’ i den Aarhusianske high end butik STØY.

Det som jeg først og fremmest blev draget af, var uden tvivl de klare referencer til Asien – Her både dragerne på ærmerne, og naturligvis bagsiden af jakken. Dernæst kunne det jo ikke være mere perfekt, at der både var et amerikansk samt et Sydkoreansk flag på hver sin side af skuldrepartiet i det at jeg både er halv sydkoreaner og halv amerikaner 🙂 Ligeledes kunne jeg godt lide, at det ikke var en jakke jeg havde set i det aarhusianske gadebillede før; som sagt utallige gange før – Hvem gider ligne alle andre? Den vatterede jakke gør også, at man bestemt kan holde varmen til de stadigt kolde forårsdage, men tror faktisk også godt at jakken ville kunne klare en vinter! Den er virkelig varm. Jeg tog den på med det samme den dag, fordi jeg sgu lige havde været lidt for optimistisk og troede det kunne gå med en læderjakke. Frøs som bare fanden, men det var vist også et godt valg fashion wise, for i alle butikker jeg var i efterfølgende, fik jeg komplimenter for jakken, tror aldrig en jakke jeg har haft, har fået helt så meget opmærksomhed som denne. Jeg ved også, at jakken fremadrettet bliver en favorit (Også selvom patches skulle gå af mode på et tidspunkt 😉 )

motorious_schott_nyc_logo_large_dd67aee9-3ede-4e1e-a6ce-b68197778134_1024x1024

Schott NYC er et amerikansk tøjfirma, som huserer i favorit byen over dem alle, New York City! Firmaet blev grundlagt i 1913 af brødrerne Irving og Jack Schott. De blev hurtigt verdenskendt for deres klassiske bikerjakke “Perfecto motorcycle jacket”, bl.a. hjulpet frem i søgelyset af den dengang populære film “The Wild One” fra 1953. Udover dette, lavede firmaet også tøj til den Amerikanske militær under Anden Verdenskrig, og senere hen den Amerikanske retshåndhævelse. Firmaet ejes stadig den dag i dag, af Schott familien, og det meste af tøjet produceres stadig i USA. I dag har Schott to butikker, i henholdvis Los Angeles og New York. De laver vanvittige ting som jeg bare skal have fingrene i! Da jeg stort set ikke køber på nettet (tror nærmest jeg er en af de sidstlevende typer der ikke bryder sig om det) glæder jeg mig enormt meget til, at skulle besøge Broadway & Sons i Göteborg her i næste måned fordi jeg ved de forhandler mærket i deres butik – Og håber naturligvis at STØY vil forsætte med at købe flere items fra brandet hjem. Du kan læse meget mere om Schott NYC her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCANDINAVIANS DO IT BEST