TOMMY x NORDRE x KAIBOSH

DIESEL – ONLY THE BRAVE HIGH

2jkbkjb560x1440-white-solid-color-background-22560x1440-white-solid-color-background-copy

Jeg har for nyligt lavet et indlæg om fire lækre parfumer som jeg p.t bruger. Hvis du gik glip at dette indlæg, så kan du læse mere om det her. 

Nu kan jeg så tilføje en ekstra parfume til badeværelseshylden 🙂 Diesel har her til foråret udvidet deres The Brave-kollektion, med denne parfume. Duften er ret intens, og det er bestemt heller ikke en parfume man behøver at spraye mange gange på – En til to spray er nok, hvilket må siges at være en fordel i forhold til hvor længe man kan kan have den stående på hylden før man løber tør. Duften er meget maskulin, rå, og utrolig holdbar – Jeg bruger den faktisk hver dag, selvom jeg egentlig prøver at holde mig til deodoranter for at spare på de lidt dyrere parfumer jeg har.

Designet må siges at være en smule drengerøvs agtig, da flasken er formet som en knyttet hånd, men jeg synes egentlig at der er noget fedt ved det. Sammen med den isblå farve skiller den sig ud, og beskriver jo essensen af parfumen; maskulin og råhed.

Parfumen lanceres faktisk i dag og vil ligge i et prisleje omkring de 500kr. alt efter hvor mange ml man ønsker.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOMMY x NORDRE x KAIBOSH