THOM BROWNE SUNGLASSES AT OPTICIAN, HELLE ILKJÆR

TOMMY x NORDRE x KAIBOSH

Indlægget indeholder affiliate links

x

x2

x3

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

Kaibosh solbriller (kan købes hos Kaibosh, Aarhus) – Tommy Hilfiger denim jakke (her) – Nordre Copenhagen rullekrave (her) – Gant Rugger pants – Jack & Jones sneakers (her)

Ja tak! Nu begynder det endelig at ligne noget med det vejr. Det er så vildt lækkert, at man ikke behøver at tage kæmpe frakker med halstørklæder, hue og vanter på, men at man blot kan nøjes med en lunere jakke. Jeg er virkelig glad for min nye bomberjakke fra Tommy Hilfiger. Ikke er alene sidder den bare enormt godt, så er den også rigeligt varm til de stadig køligere forårsdage. Bomberjakken i sig selv er jo egentlig ganske konservativ, der er ikke print eller vanvittige detaljer, til gengæld har den grønne farve et lille finish, i det at jakken er en smule changerende og det gør, at jakken får det ekstra touch som jeg rigtig godt kan lide i et stykke tøj. Udover dette, så går den jakke bare til alt. Som her, med et par hvide oversize dresspants som jeg købte for et par sæsoner siden fra Gant Rugger, lyse jeans, mørke jeans you name it.

Jakken er i dette sæt sammensat med min nye rullekrave fra Nordre Copenhagen. Jeg er normalt ikke til rullekraver, jeg synes det bliver lige stift nok til mig, men den her rullekrave fungerer. Og grunden til at det fungerer her, er fordi at trøjen er lavet sådan, at når man folder den så får den en tilpas nok tykkelse omkring halspartiet. Ofte så synes jeg, at rullekraver godt kan have lidt tendens til, at sidde på en måde hvor ens hals lige pludselig kommer til at se meget tynd ud, uden egentlig at være det. Trøjen er lavet i 100% merinould så du kan forestille dig, hvor lækker den er at have på. Den bliver uden tvivl en favorit til de stadig køligere forårsdage, men bestemt også henover efteråret eller sene sommernætter 🙂

Slutteligt har jeg naturligvis taget et par lækre solbriller på. Disse er fra Kaisbosh, som jeg er ambassadør for, og jeg er helt vild med det mærke. Priserne er spiselige for stort set alle, uden at gå på kompromis med designs der skiller sig ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOM BROWNE SUNGLASSES AT OPTICIAN, HELLE ILKJÆR