FOUR DANES YOU SHOULD BE FOLLOWING ON INSTAGRAM

THOM BROWNE SUNGLASSES AT OPTICIAN, HELLE ILKJÆR

1tb 2tb

16992144_10154299732356911_7282422356636881797_o-fsfsfs

Så er vi officielt trådt ind i forårs månederne, og det betyder (forhåbentlig) at solen gerne skulle skinne noget mere. Jeg vil dog gerne lige proklamere, at jeg faktisk er lidt ligeglad med, om det er en smule overskyet – Solbriller skal der til når vi kommer ind i forår, sommer og efterårs sæsonerne 😉

Hvis I følger med på Instagram @kristianbrandt vil I også vide at jeg har en meget stor kærlighed til solbriller aka. ‘shades’. Jeg ved egentlig ikke hvordan besættelsen startede, men i bund og grund handler det nok bare om, at jeg synes man ser cool up med solbriller. Det giver et eller andet til ens look når man har par fede solbriller på. Og så er der jo den fordel, at man næsten aldrig kan tage et dårlig billede med solbriller. Der bliver lige skærmet af, hvis man er kommet til at have lukkede øjne, eller man ser lidt træt ud. Rimelig praktisk for en blogger 😉

Jeg har mange solbriller efterhånden, alt fra billige modeller, til 100kr. helt op til de dyre modeller som ligger omkring de 5.000kr. Og jeg er glad for dem allesammen. (Igen, det handler for mig ikke om pris, eller mærke, men om jeg synes de ting jeg køber, er noget der er fedt).

Sidste sæson købte jeg et par solbriller fra den amerikanske designer Thom Browne hos Ilkjær. Jeg har i mange sæsoner været kæmpe fan af Thom Browne der for mig både har kant, eksklusivitet og lækkert design i hans kollektioner. Jeg er faktisk ikke den store online shopper, og derfor synes jeg det er enormt fedt, at Helle Ilkjær har brandet i hendes butik. Så er der mulighed for at teste brillen man ønsker af, om den sidder godt, passer til ens hovedform, eller om der er noget andet som man måske hellere ville have. Til SS17 har jeg igen valgt et par Thom Browne solbriller. Jeg var helt solgt da jeg trådte ind i Helles butik. Fuldstændig gennemført i guld, og med et brunligt skær i glasset – Jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være min it solbrille til sommersæsonen tyve sytten. Udover, at jeg er helt væk i designet på brillen, så sidder de også bare enormt godt – Hverken for stramt, ej heller for løst og man føler at brillen bliver siddende uden at man skal skubbe dem op ad næseryggen hele tiden.

Helle har et vanvittig udvalg af lækre solbriller, og når man træder ind i butikken så har man lyst til at købe det hele med hjem. Der er kræset om detaljer og design, og så kan jeg godt lide tankegangen med, at man hos Helle kan få en solbrille som ikke alle render rundt med. Det er så kedeligt at ligne alle andre, og derfor går jeg også ofte efter noget som skiller sig ud. Det kan man få hos Ilkjær.

Der vil inden længe komme et længere blog indlæg omkring Ilkjær, hvor I får et bedre indblik i, hvilke brands butikken har udover Thom Browne, her også brille sortiment, samt en generel beskrivelse af butikken som helhed. Indtil da kan I følge med på deres Instagram profil (her) og Facebook page (her)

KOM SÅ FORÅR!

Solbrillerne er sponsoreret, indlægget er ikke.

2 comments

 • I really like these sunglasses! Great article 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Thanks a lot mate! I really am happy I was able to get them too! Thom Browne just makes the most beautiful sunglasses ever! And thanks; love following your blog as well 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOUR DANES YOU SHOULD BE FOLLOWING ON INSTAGRAM