BEOPLAY H4 + H9 REVIEW

FOUR DANES YOU SHOULD BE FOLLOWING ON INSTAGRAM

eb9147ff-912c-476c-a3f0-f1fc53946a03

Jeg er konkurrence menneske til det ydereste af fingerspidserne, og nogle vil måske mene, at jeg nok er noget af det tætteste man kommer på Michael Phelps’ mindset når det handler om at dyste 😛 Det samme gør sig egentlig gældende på de Sociale Medier, hvor man naturligvis også (let’s face it) konkurrerer med typer som er virkelig cool. Derfor strider det lidt i mod mit konkurrence gen at lave sådan et indlæg her, men de her gutter fortjener sgu at blive hyldet.

Læs mere om dette nedenfor:


VIRGIL NICOLAS // @virgthebird

1-virge

Virgil er faktisk en jeg har stiftet bekendtskab med igennem Instagram. Vi har mange fælles venner og bekendte, men muligheden har egentlig aldrig budt på et reelt møde uden for den virtuelle verden før sidste år, da han arbejde for PRD Agency, og inviterede mig over for at se Tommy Hilfigers Showroom. Og jeg føler virkelig, at jeg er gået glip af noget her. Han skulle have været i min vennekreds siden barns ben! Virgil er en mega cool fyr, med begge ben plantet på jorden. Ligesom jeg selv, er Virgil en der nyder livet, og så har vi begge to en meget stor kærlighed til solbriller 🙂 Når man er i hans selskab, så hygger man sig, og vigtigst af alt, så griner man.

Virgil er det jeg vil betegne som en verdensmand, og jeg kan snart ikke huske, hvad han ikke har haft fingrene i! 😉 Han har bådet stiftet modebloggen Superbial, været partner i Les Deux, lavet online content for Euroman og har lavet en masse PR arbejde også, senest for PRD. Han blogger nu på virgthebird.com, og er lige nu også kreativ konsulent for Sliders.dk som er en burger joint på Nørrebro i København, der specialiserer sig i gourmet mini-burgere. Og så kan Virgil vist også godt skrive på CV’et, at han er en vaskeægte Social Media influencer, der inspirerer mere end 10.000 følgere på hans Instagram profil. Er der noget den mand ikke kan?

Det jeg rigtig godt kan lide ved Virgils stil, er at han formår at få selv det mest afslappede look, til at se cool ud. Han er enormt god til at farvekombinere uden at det bliver alt for matchy, og vigtigst af alt, så tør Virgil at skille sig ud. Hvad end det er solbriller, sneakers, eller urer, så har Hr. Nicolas altid sans for detaljen og smag for kvalitet, der gør at det aldrig bliver kedeligt. Virgil kan gå fra det afslappede look til det klassiske og stilrene uden at den ene stilart overtager den anden, og så er det jo ikke for sjov at manden blev nomineret til Zalandos Style Icon Award i 2016.

Ladies and Gentlemen: VIRG THE BIRD.


MICHAEL SCHMIDT // @danskmode

 

2-dansk-mode

Ligesom Virgil, er Michael en jeg har mødt igennem Instagram, og blog netværket “The Bloke”. Senest rendte jeg ind i ham til Won Hundreds show under modeugen i København. Det blev til en kort snak da vi begge skulle videre til andre arrangementer, men indtrykket var godt, og jeg er sikker på, vi kommer til at se meget mere til hinanden fremadrettet.

Michael har siden 2011 haft modebloggen ‘Dansk Mode’, og har i en årrække gjort sig bemærket på den danske modescene. Han har bl.a. arbejdet som mode og digital editor for Soundvenue, arbejdet som stylist, og lavet Global PR & Marketing for Munthe. Ret imponerende hvis du spørger mig 🙂

‘Dansk mode’ er efter hans eget udsagn, en blog hvor hans personlige indtryk, ideer og inspiration får lov til at få frit løb, og det at arbejde i modebranchen har naturligvis også en enorm indflydelse på det content der skrives om. Bloggen fokuserer mest på herremode, men design, aktitektur, hans mange rejser og generelle livsstil er også noget han deler flittigt ud af; særligt på Instagram hvor jeg selv finder masser inspiration. Mon ikke Michaels mere end 11.000 følgere er enige? 😉

Det jeg godt kan lide ved Michael er, at han er sin egen. Særligt finder jeg stor inspiration i hans løsere valg af bukser, og lange frakker. Der er generelt altid smæk på jakke gamet hos Hr. Schmidt. Da jeg udover solbriller er en ret stor sucker for jakker, så tror jeg godt Michael og jeg kunne få os nogle gode snakke om, hvor man finder det bedste udvalg og hvilke brands man bør kigge efter. Samtidig kan jeg rigtig godt lide den måde Michael kombinerer hans outfits på; hvad end det er det lidt mere nedtonet look, eller lange silhuetter og farvevalg, så er det altid med fede små detaljer i form at sko valg, printede skjorter, bælte eller klud der gør, at han skiller sig ud fra mængden.

Ladies and gentlemen: DANSKMODE.


ALEXANDER BACH GRAM // @preppybeast

3-preppybeast

Her har vi jo nok den mest charmerende gut på gaden. Alexander afviger heller ikke fra mine sociale medier venskaber, og den her charmander mødte jeg første gang uden for den virtuelle verden i London. I den sammenhæng var det til et event, hvor J&J x Tuan Le lancerede deres ‘Fusion Collection’ sneakers, hvor Alexander og jeg, samt andre udvalgte modebloggere fra bl.a. Holland og England skulle dække eventet.

Og Alexander er jeg sgu kommet til at holde af. Nok mest, fordi gutten forstår min åndssvage humor (Eller måske han ikke gør, men han griner i hvert fald med, og ikke af mig, og tager ikke min humor alt for seriøst 😉 ) Det skaber nogle hyggelige stunder når vi endelig ses. I Alexander møder man her en rar, stille og rolig, men velforberedt, og meget intelligent mand der er om nogen ved hvad der rør sig i modebilledet. Hans modeblog ‘Preppybeast’ har eksisteret siden 2013, og vandt i 2014 den jurybestemte pris for: “Årets Mandlige Modeblog” – Av! Bloggen er klart til den mere kræsne og ikke mindst meget stilbevidste mand, hvor fokus uden tvivl er hype, og klassiske elementer til garderoben. Udover dette sørger Alexander altid for, at holde dig opdateret på nye trends, nyheder indenfor modeverden, og kommer naturligvis også med bud på styling guides i form af egen personlige stil. Sidstnævnte indbragte ham en nominering ved Zalando Style Icons Awards 2016 – Av! part 2.

De fleste af jer kender sikkert også hans mærke AN IVY, som er han er co-founder af. Et brand der særligt specialiserer sig indenfor slips; jeg er meget stor supporter af brandet, og ejer både pung, et utal af slips (går faktisk kun i AN IVY slips) pockets squares og slipsenåle fra brandet. Og sidst men ikke mindst så er han freelance skribent for Soundvenue og Euroman.

Der er ikke nogen tvivl om, at Alexander har sin helt egen stil, med en meget stor passion for de lidt dyrere ting. Jeg misunder ham særligt hans nye Rolex ur, og finder allermest inspiration i hans sneakers hylde, som han kombinerer ret godt med dress pants, i casual, og hverdags venligt udtryk.

Ladies and gentlemen: PREPPY BEAST.


THOMAS FRYDENLUND // @thfrydenlund

4-frydenlund

Fra den mest charmende gut på gaden, til den vel nok mest nydelige og stilsikre far København har at byde på lige p.t. Udover, at vi kender hinanden igennem Instagram så rendte jeg tilfældigt ind i ham på Østerbro hvor min veninde bor. (Du ved, en af de venner som ikke bor i landet, Instagram 😉 ) Han var ude at gå med sine meget søde, og meget trætte børn. Jeg fik et godt indtryk af en selvsikker og rar mand, som jeg uden tvivl håber på, at rende noget mere ind i fremadrettet.

Thomas Frydenlund er sales manager for SPO, og XO, som er to nye brands, designet af parret Lene og Søren Sand. De to brands er selvstændige brands, og er ikke en del af SAND Copenhagen brandet. SPO henvender sig til den lidt mere rock’n’roll type, og har to kollektioner årligt. Jeg ejer et par virkelig fede læderbukser fra SPO, som er i et mere løst og afslappede udtryk; det er bestemt et par bukser der får nogle kommentarer med på vejen, men så sandelig gode kommentarer.

XO er skjorter, og skal egentlig henvende sig til det yngre publikum; her med fokus på den moderne forretningsmand. Denne kollektion får en præsentation fire gange om året.

Jeg elsker at følge med i Thomas’ Instagram profil, der er meget stilren og enkel. Han tager virkelig gode ‘flatlays’ (Billeder som er taget oppe fra, og med neutral, gerne hvid baggrund), hvor særligt hans dyre smag for sko kommer til udtryk. Af brands kan bl.a. nævnes; Common Projects, Maison Margiela, Marni & Alexander McQueen. Udover at Hr. Frydenlunds skohylde får de fleste gutter til at måbe, så har Thomas også bare gennemført tøjstil. Her får man inspiration til, hvorledes man kan kombinere preppy items med de mere afslappede. “Daddy-cool-on-the-go-stil” må vel være kendetegnet ved Thomas, og det vil jeg alle dage være fan af.

Ladies and gentlemen: THOMAS FRYDENLUND


 

4 comments

 • Carsten Nielsen

  Lækker læsning buddy. Fortsæt endelig med alle de gode artikler(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Tusind tak for det Carsten 🙂 Fedt at du kan lide det jeg poster!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke ord! Tusinde tak min kære ven og ganske gengældt på samtlige komplimenter. Keep working for a united world!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristian Brandt

   Det var så lidt makker. Det er sgu vigtigt, at man i disse tider husker at komplimentere hinanden #unitedcolorsofbloggerton 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEOPLAY H4 + H9 REVIEW