BEOPLAY H4 + H9 REVIEW

CASUAL IN JACK & JONES

42-jj

4d80e6d6-1442-4a94-a435-31656dd18ba2-3

c879636e-cb6b-4f6a-a188-b2230b06e2b0

 

4-jj

Indlægget indeholder affiliate links // Sponsoreret

Army jakke (her) // Bukser (her) // Sneakers (her) // Bikerjakke her

Som nogle måske har set på Instagram, så har jeg sagt ja til, at være Ambassadør for Jack & Jones. Et valg som mange har stillet spørgsmåltegn ved, fordi Jack & Jones måske i mange år har haft et ry for at være et brand der ikke havde det store udvalg, eller items som skilte sig ud på den gode måde. Nogle mener det stadig er sådan, men jeg oplever virkelig at Jack & Jones har udviklet sig, og har fået gode solide ting ind i deres butikker.

For mig personligt, så har jeg aldrig gået op i, om tøjet hedder Prada, H&M eller Jack & Jones – Så længe at jeg synes tøjet er fedt, så køber jeg det. Og du vil jo næsten altid kunne finde tøj i en kollektion som du ikke synes er pænt, eller slet ikke forstår dig på; uanset brandet.

Foråret nærmer sig med hastige skridt (forestiller jeg mig oppe i mit hoved) og derfor kan man endelig have lettere overtøj på. Jeg er allerede begyndt, også selvom det er skide koldt – FORÅR, det er nu 🙂 I det her sæt, har jeg i ført mig et par virkelig lækre casual bukser som egentlig er en blanding mellem et par dress pants og sweatpants. De er vanvittige behagelige at have på, og så sidder de virkelig godt. Bukserne har jeg sammensat med mit absolutte favorit item fra deres nye SS17 kollektion – En lækker og let jakke/eller overskjorte om man vil, der uden tvivl vil blive brugt flittigt henover foråret og sommeren. Og så gør det jo ikke noget, at Army-grøn er en tendens i modebilledet som ser ud til at vare lidt ved endnu. For at jeg ikke skulle dø af kulde, smed jeg lige en bikerjakke udover, som utroligt nok er virkelig god til at holde på varmen. Jakken er ret stiv, så den skal have nogle gevaldige tæsk før den ligesom får det helt rigtige fit. (Måske jeg skulle tage den på i SFO’en og spille fodbold i den; det ville nok løsne lidt op for læderet når jeg Niklas Landin kaster mig i målet for at redde ungernes bolde 😉 )

Causual er ordet i det her sæt, så et par sneakers skulle der til. Jeg er seriøst glad for de her sneakers som jeg tænker jeg godt kunne købe mig et par mere af. Komforten er rigtig rigtig god, og så går de jo bare til alt. Bare en simpel og fin hvid sneaker som ikke gør det store væsen af sig, men har den helt rette farve til at få et sæt til at se cool ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEOPLAY H4 + H9 REVIEW