ALL DRESSED UP IN WON HUNDRED

SMELL GOOD ALL DAY, EVERY DAY

Jeg har her samlet fire af de parfumer som jeg bruger lige p.t. og som helt klart er værd at prøve!! Jeg veksler lidt mellem dem allesammen, men også mellem deodoranter for at spare på dem; det er bestemt ikke parfumer i det helt billige prisleje.

1210484-primary_images-copysb-x-large-800x800

1. DIOR SAUVAGE – 60 ML, 535 kr. (her)

Denne parfume har en lettere rå duft. Den er meget markant, hvilket jeg godt kan lide, særligt til hvis man skal til events eller arrangementer hvor man gerne vil have at duften skinner igennem.

2. VERSACE POUR HOMME – 50 ML, 490 kr. (her)

I mange år har Armani’s Aqua Di Gio været en af min absolutte favoritter, men det har Versace altså nu erstattet. Jeg har brugt den her parfume i en del sæsoner nu, og den dufter virkelig, virkelig godt. Frisk og med en virkelig god holdbarhed. Jeg får altid komplimenter når jeg har den her på.

3. CLINIQUE HAPPY FOR MEN – 100 ML, 485 kr. (her)

Ud af de fire parfurmer er Clinque’s helt klart den der er mest frisk. Den har en lettere citrus duft og den jeg bruger mest på daglig basis udover mine deodoranter.

4. BLEU DE CHANEL – 100 ML, 880 kr. (her)

Chanels bud på en parfume er nok den mest maskuline jeg har ejet, og har også længe været en parfume som altid har stået på badeværelset. Den er meget intens i duften, uden at det bliver for meget. Parfumen beskrives vel bedst ved, at man dufter som om at man har styr på det.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ALL DRESSED UP IN WON HUNDRED