ASKET

BOMBER JACKETS BY HAN KJØBENHAVN & WOOD WOOD

img_2967

han-kjobenhavn-air-bomber-jacket-army-5-copy

wood-wood-ross-jacket-green-gables-copy

Kristian: Han Kjøbenhavn brille – Han Kjøbenhavn bomber jakke – Levis jeans – Jack & Jones sneakers  // Lasse: Les Deux Cap – Wood Wood bomber jakke – Dr. Denim Jeans Wolverine boots.

I lørdags skulle jeg mødes med mine kammerater, og farligt nok sagde min ene kammerat at han lige skulle ned og kigge i S.T. Valentin. Det skulle jeg aldrig have fulgt trop på, for midt i alt mængden af pragtfuldt tøj, fangede særligt to jakker min opmærksomhed. Bomber jakken fra Han Kjøbenhavn og Wood Wood. Personligt mener jeg jo, at man aldrig kan have for mange jakker, i det at jakken for mig, fuldender et outfit. Det er ligesom det der fanger øjet først efter min mening, og ligeledes kan en jakke både opgradere og nedtone et sæt tøj.

Først og fremmest gør begge jakker det for mig, som er allervigtigst, de fanger din opmærksomhed. Han Kjøbenhavn jakken er klart den som skiller sig mest ud, i kraft af farver, og drage logoet bagpå. Nogle vil måske synes den er en tand for vild til hverdagsbrug, den vogn er jeg ikke med på. Jeg synes sagtens den kan bruges i alle mulige sammenhænge, og jeg tænker særligt til foråret og måske lidt køligere sommerdage, at jakken ville komme til sin fulde ret. Et par lidt smadret lyse denim jeans, og en hvid tee, med bomber jakken så spiller det sgu. Samtidig er kvaliteten ikke til at tage fejl af, her rammer vi altså noget af toppen. Utrolig let, og lækker i pasformen.

Prisen for denne sag: 4.499,- og kan købes her: Han Kjøbenhavn bomber jakke

Wood Wood jakken ville jeg bestemt heller ikke være ked af at eje. Faktisk sukker jeg lidt over, at jeg ikke lige synes budgettet er til, at hive den med hjem p.t. Jeg fik lidt en amerikaner high school vibe da jeg så – og prøvede den. Dog i en noget mere opgraderet og cool version. Ligesom Han Kjøbenhavn jakken er kvaliteten heller ikke til at tage fejl af, og den vil uden tvivl være med til at løfte en hver guts garderobe her til foråret. Som Lasse har sammensat den her, fungerer jakken lige præcis som jeg nævnte før, den formår at gøre et ellers nedtonet sæt, cool. Lasse er efter min mening en af de mest stilsikre gutter i Aarhus. Han gør det som jeg synes er allermest væsentligt: Han forstår at sammensætte sine outfits. Og med det mener jeg, at det aldrig er for meget, ej heller for lidt. Der er en rød tråd i det han vælger at klæde sig i, og han ligner aldrig en der har tænkt for meget over hans valg – Det falder bare naturligt!

Prisen for Wood Wood jakken: 2.999,- og kan købes her: Wood Wood bomber jakke

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASKET