DOBBELT LAG I BIDENDE KULDE OG FØRSTE INDLÆG

MOONSHINE ON A TEE

img_1457-3

img_1469-2

img_1439-2

Weekday coat – Vinqt Cinq Tee – S.T. Valentin bælte (Sort lukning) – Won Hundred bukser – Common Projects sneakers.

I dette outfit er jeg bl.a. hoppet i min nye T-shirt fra danske Vingt Cinq Piéces. Vingt Cinq Piéces er startet af to århusianske gutter, Fredrik og Gustav på henholdsvis 17 og 18 år. Det gennemgående koncept i deres kollektion, er broderede motiver krydret med fransk tekst. For de af jer, der ikke hørte efter i fransk i folkeskolen og gymnasiet, så betyder ”Vingt Cinq” 25 på fransk og har en særlig betydning for brandet. Der bliver nemlig kun produceret lige nøjagtig 25 items i hver kollektion. En kollektion der lige nu består af overdele såsom T-shirts og snart også hoodies.

For mig er mode, en måde hvorpå man kan være kreativ, men også skille sig ud fra mængden, og derfor kan jeg godt lide drengenes koncept om, ikke at masseproducere til trods for, at deres ’Moon Tee’ er super cool – Allerede nu, har jeg fået rigtig mange komplimenter for den, og jeg tror det hænger sammen med, at et ellers relativt konservativt sæt som det jeg har på her, lige får den ekstra detalje der gør, at sættet skiller sig ud. T-shirten er allerede revet væk, men der kommer snart mere fra de to ungkarle.

I kan holde øje her: http://www.vingtcinqpieces.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOBBELT LAG I BIDENDE KULDE OG FØRSTE INDLÆG