DOBBELT LAG I BIDENDE KULDE OG FØRSTE INDLÆG

CASUAL IN STRIPES

img_1529-2

img_1568-copy

img_1585

img_1525

Han Kjøbenhavn solbriller – Samsøe Samsøe skjorte – Gustav Novak jakke – Weekday jeans Jack & Jones sneakers.

Jeg har længe gået og ledt efter en lækker, casual skjorte som sad lidt løsere på kroppen som man kunne bære både i oversize stil, dog også en skjorte som skulle kunne puttes løst ned i bukserne, uden at det blev for poset. Samtidig skulle den også have striber. Jeg er for tiden ikke særlig glad for alt for tætsiddende tøj, hvorfor jeg også lige nu, for det meste går i bukser som har et løsere look; hvad end det er dresspants, jeans eller chinos.

Helt tilfældigt var jeg forbi Samsøe Samsøe i Klostergade, hvor jeg faldt over den skjorte som jeg så længe har ledt efter. Der var tilmed 50% på skjorten hvilket jo aldrig kan være en dårlig ting. Jeg er ualmindelig ringe til matematik, men har dog altid godt kunne regne ud hvad halvdelen af et beløb er 😉 Min filosofi er: ”50%, det er godt, og hvis der er 60% og op efter, så er det virkelig godt”.

Det er desværre ikke lykkedes mig, at finde et link til den præcis samme skjorte, ift. farverne på striberne (Jeg er dog sikker på, at den er i butikkerne rundt om i landet) ellers kan den fås her i farverne hvid og blå. Den kunne jeg også godt overveje selv 😉

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOBBELT LAG I BIDENDE KULDE OG FØRSTE INDLÆG